Christina Wedel // 04. oktober 2017 // 2 kommentarer

HVILKEN KROPSTYPE HAR JEG?

Hej,

som I efterhånden snart ved, har jeg udgivet en ny bog (købes HER), hvori der indgår 6 forskellige kropstyper. Og jeg lover dig, at du er en af dem. Når man kender sin kropstype, er det LANGT nemmere at finde ud af hvad for noget tøj der fungerer, og hvad for noget der ikke gør.

I dagens video, snakker jeg lidt om hvilken kropstype jeg er, og nogle åbenbaringer om min krop og stil jeg har fået de sidste par uger. Hvis du vil have at jeg fortæller dig hvilken kropstype du har, kan du møde mig inde i Bindesbøl på lørdag, hvor vi skal snakke om kroppe, mode og min nye bog. Du kan læse mere om arrangementet i Bindesbøl lige HER.

Link til at købe kjolerne jeg snakker om i videoen, finder du HER

KYS!

2 kommentarer til indlægget


 • Sødeste Christina,

  Tusinde tak for bogen!

  Sådan set har jeg åbenbart styr på det meste allerede hvad angår kost, motion, garderobe og så videre – bortset fra, at den type kjoler, som var de eneste jeg brød mig om, er helt ude – for jeg ligner en altanvarmer eller telefonpæl.

  Men jeg lærte alligevel en masse, og nu følger der en lille historie, der endte godt til sidst:

  I mange år troede jeg, at jeg var oprindelig atletisk, men efterhånden oval i kropstype. Det var lidt surt, fordi jeg elskede tøj, der nok var bedst til den atletiske type.

  I starten af 2016 endte jeg akut på hospitalet med dobbelt nyresvigt, og et helt masse andet. 3 uger gik der, 3 gange sepsis, en operation og en nyre plus en del andre ting mindre var resultatet. Jeg var ikke bare blevet lidt småtyk af at blive 40 år 8 år før, da jeg startede med at blive tykkere omkring livet. Jeg havde åbenbart været meget syg, og det var det, der havde forårsaget vægtstigningen og ændringen i kropsform.

  Efter den operation er jeg for det første blevet meget, meget rask. Min fitnessmåler skamroser mig, og så er jeg endda blevet 10 kilo lettere med en pænt defineret talje, og er netop igen den atletiske kropsform, som jeg var, da jeg var yngre.

  Det vilde er, at når jeg sidder og kigger i den bog, så er illustrationerne og derfor dine valg af tøj til mine to typer spot on. Det til den ovale er præcis det, der fungerede bedst for mig, mens jeg var oval, og det til den atletiske er spot on den retning, som min garderobe har taget efter operationen. det er lidt som, du har åbnet mit klædeskab.

  Det er de bedste illustrationer nogensinde i en bog om stil, som jeg har åbnet. De er så meget bedre end billeder til at vise, præcis hvad du mener.

  Jeg kan kun ønske dig tillykke, sige tak og håbe at alle dine andre læsere får samme fornøjelse, som jeg har, af din bog.

  Kærlig hilsen

  Liselotte

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *