Christina Wedel // 16. september 2018 // 3 kommentarer

HVORDAN MATCHER DU FARVEDE SKO OG STRØMPER?

Hej smukke.

Virkelig mange af jer skriver til mig med dette problen: Hvordan matcher du farvede sko og strømper? SPECIELT når det handler om farvede sko og strømper. Jeg kan godt forstå det kan være svært, og derfor har jeg lavet denne guide til dig. Jeg ved godt at det ikke er for alle at matche pink sko med pink strømper – men det kan se SUPER lækkert ud til en dame der tør bære det. Hvis det er lidt for vovet til dig, kan du tage mine principper fra videoen og gøre dem mere brugbare for dig. F.eks. kan du matche grå sko med grå strømper, så du får samme effekt og lange ben, men uden at føle dig helt pink.

Vi fik lov at filme hos mine yndlings sko-butik Gardenia på Gammel Kongevej.

IMG_0397 IMG_0398

Hvis du ikke har mulighed for at besøge en af Gardenias butikker, kan du købe deres sko online. Nedenfor har jeg linket til skoene jeg viser jeg i videoen:

De gule hyttesko

De mørkerøde slangeskinds støvler

De blå-grå stiletter

De chunky pink stiletter

De lilla ruskinds stiletter

(De grønne ruskinds støvler er ikke online, men kan fåes i butikken på Gammel Kongevej)

Strømperne er fra Sneaky Fox og kan købes HER.

Faktisk er dilemmaet om strømper og sko også kæmpestort på mine onlinekurser, og flere af de skønne kursister synes det er svært. Der er mange der mener at hudfarvede strømper kun er for “gamle” damer, men det kan altså se meget mere lækkert og feminint ud med en hudfarvet strømpe ned i en nude sko, end en sort tæt uldstrømpe. Prøv det næste gang du IGEN dropper at tage kjole på, fordi du ikke ved hvilken strømpe du skal have på til.

Se også: Hvis du elsker glimmersokker, har jeg lavet en guide til det lige her.

Kys

Christina Wedel!

 

3 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt