Christina Wedel // 04. august 2010 // 9 kommentarer

I am back !

Kære Sommerven !

Jeg undskylder mit fravær- Jeg havde brug for en pause.

Har haft en masse skønne shoppe kunder, været i New York igen med mine skønne unger og tænkt over tingene.

Jeg laver snart min blog om til en brevkasse!

Jeg egner mig ikke til at skrive ud i det blå. Jeg vil bruges, spørges og udfordres. Jeg sender her 2 skønne spørgsmål jeg har fået på mail!. Lige sådan noget jeg vil bruges til. I må ikke væres så generte !

Spørgsmål 1:

Hej Christina,

Tak for fornøjelsen med at læse din bog 🙂 Den fik uden tvivl sat gang i mine tanker omkring mig selv og ikke mindst sat gang i opdatering af klædekabet…

Jeg er en rigtig “eeelsker søndags-hygge-grimt-tøj-der-giver-mig-kæmpe-røv-i-joggingbukserne” – typen, og derfor læste jeg med glæde om den heldragt i velour, du beskriver. Men… Jeg bor på Fyn (vestfyn), og er ikke så garvet i at finde lækkert tøj på nettet. Ikke endnu i hvert fald. Jeg har googlet heldragt, jumpsuit, buksedragt, men uden held. Til gengæld har jeg fundet mange andre fine buksedragter, men de er sådan nogle sommer-ting og ikke lige med det “søndag” over sig, som jeg ønsker. Kan du mon følge mig? Har du et godt tip til, hvor jeg kan lede?

En helt anden ting – hvis jeg gerne vil have dig med ud at shoppe, er det så i Kbh? Eller kunne det være i Odense?

På forhånd mange tak for hjælpen 🙂

Mange hilsner T

Svaret er :

Kære T

Tak for din relevante mail

Jeg shopper over hele landet og jeg elsker at finde nye butikker sammen med mine kunder. Jeg er stor fortaler af at bruge lokal området. Ofte er byen fedeste tøjbutik spækket med skønne sager specielt udvalgt og købt af en passioneret fasionista !!

Mht. til hyggetøj kan jeg anbefale følgende:

1.Gør som Carrie i SATC, hop i din elskedes hygge boxershort sammen med en tætsiddende tanktop . Det er meget sexet og hyggeligt. Husk lidt duftevand og nyvasket hår.

2.Gå i undertøjsbutikker og find skønne underkjoler som ikke nødvendigvis er gennemsigtige og ubersexede, men blot feminine og behagelige. Dette benytter jeg selv ! Eller små sæt med skovtrusser og chemise(Ja det er tilbage). Mit sæt er polka prikket i blåt og hvidt selvfølgelig.

3.Danse og balletbutikker har ofte nogle skønne danse dragter i blød strik eller jersie. Min favorit er Stræk og Bøj i Silkegade i Kbh. De er enten med strop eller små ærmer og kan bare købes lidt oversized hvis du ikke lige har ballet krop.

4. Jeg er stadig meget venlig stillet overfor jogging tøj bare det sidder godt. Check   Mosho Moshi eller Juicy Couture

Held og Lykke med at være lækker derhjemme  !

Christina

Spørgsmål 2 :

Hej Christina,

Jeg har netop købt din bog, og læst den med stor glæde 🙂

Jeg har dog et enkelt spørgsmål, som jeg tænkte, at du måske ville svare mig på.

Jeg er pæreformet, og har dermed brede hofter. Jeg har meget svær ved at finde ud af, hvor min bluse skal skære. Hvis jeg har jeans på, hvor skal blusen så gå til? Må den gå til lige over buksekanter? Skal den gå ned over knappen i bukserne, må den hænge løst? Pose ud, osv?

Jeg håber, at du vil svare mig, og at der er en god “grundregel”

Tak for alle dine ellers gode råd og meninger.

Hilsen S

SVAR

Kære S

Tak for din mail.

Pæreformet er der rigtig mange som bøvler med og jeg svarer gerne. Da jeg ikke ved om du er høj eler lav, bred skuldret eller storbarmet, kommer her lidt forskellige muligheder.

Pæreformet betyder ofte din overkrop virker mindre. Det er vigtigt du aldrig prøver at dække din bagdel. Til jeans skal toppen gå lige over knappen. Gerne en top med lidt elastik eller bånd som gør at du ikke går ud i taljen med heller ikke sidder helt stramt, for det gør blot bredden større nedenom.

Hvis du har store bryster kan en vandfaldsbluse eller en top der krydser lige over barmen være god. Pas på med at blusen går lige ned fra barmen. Hellere nogel med talje og ikke for lang. Ej heller for højt op i halsen. Du skal vise kraveben og gerne vise noget af dine arme for at tage fokus fra dine hofter.

Bådformede toppe kan være flotte, med mindre du er bredskuldret, så skal du hellere gå efter halter-neck, som (vi jo alle snart ved) giver ALLE pæne arme, og udligner differencen mellem evt. bredde skuldre og bredde hofter. Det er forkert at halter neck ikke egner sig til bredde skuldre. Bare prøv det, jeg ved hvad jeg taler om.

Slå om er grundlæggende ikke godt til bredde hofter , men derimod skal du ike være bange for tætsiddende, hvis bare kjolen har vandfald eller skuldre eller en form for læg effekt hen over maven og hofterne.

Kjoler skal max gå til knæet, og den skal ikke være for A formet for det gør dig blot breddere. Har du det svært med kjoler er en nederdel som sidder til rigtig godt og så gerne en top som giver fylde omkring skuldre og bryst , men som stadig viser din talje og liv.

Det gælder høj som lav !

Desuden skal du øve dig i at bruge armbånd og/eller lange kæder. Det gør dig møglækker og tager igen fokus fra dine kvindelige breddegrader.

God vind og knus fra mig

Christina

SE DET ER DET JEG SKAL BRUGES TIL !

Nu er det snart modeuge og jeg gæder mig til at se hvad de finder på derude i den store verden !

Knus og god tirsdag

9 kommentarer til indlægget


 • Jeg glæder mig til at læse din brevkasse. Efter 5 fødsler og efterfølgende aming, har jeg rigtigt svært ved at finde ud af hvilken facon min krop efterhånden har fået, og når jeg ikke kender faconen, så er det ikke så let at finde ud af hvilke snit, der klæder mig. Jeg er nemlig blind, når det kommer til at se mig selv i spejlet… .. Hmmmmmmm

 • Hej Christina,

  UNDSKYLD at jeg ikke fik kontaktet dig sidst jeg var i DK. Jeg ringer snart til dig for en tid i oktober.

  Super med en brevkasse, og jeg har et spørgsmål, jeg ved ikke om jeg bør skrive den på en mail til dig, men nu skriver jeg den her, så håber du læser den.

  Kære brevkasse!
  Jeg har brug for hjælp. Den kjole du viser lidt længere nede på siden (tror det er fra maj), har jeg forsøgt at kopier lidt fra. Toppen har jeg lavet anderledes og underdelen er samme snit. Skrædderen har gjort som jeg har bedt om, men da jeg har valgt silkestof falder skørtet sammen og det medfører, at jeg kommer til at ligne en en art af Fru Hyazint – ikke særlig charmerende!
  Kan du forslå, at jeg gør noget ved skørtet, så det bliver noget mere frisk – eventuelt sy et ekstra skørte, eller hvad tænker eksperten?
  TAK, kh Mie

 • Hej Christina
  Super idé med brevkassen.
  Jeg iler til med et spørgsmål; mine lidt besværlige fødder kræver flade brede (som i rigtig brede) sko. Sandaler og vinterstøvler kan jeg godt opstøve i et design, jeg kan holde ud at se på. Men sko til efterår og vinter – arg! – hvor finder jeg noget, som ikke får mig til at ligne månedens sko fra Den Ortopædiske Skomager. Hvad skal jeg gå efter? Gerne butik(ker) i Storkbh. eller nettet.
  Jeg går næsten kun i kjoler og nederdele, er 170 cm høj og pæreformet.
  På forhånd varmt tak
  Rebecca

 • Sikke en skøn brevkasse!!! 🙂

  Måske kan du også hjælpe mig, for jeg kan pludselig ikke finde bukser til vinteren. Jeg har ingen talje og er slank på den lidt drengede måde.Efter jeg er begyndt at løbe 3 gange om ugen, har jeg fået for tynde ben og min bagdel er næsten væk, så alle tætsiddende bukser, får mig til at se nærmest afmagret ud – sådan lidt i stil med en gammel ryger, hvis du forstår ;). Jeg har prøvet et utal af sorte bukser, som bare gør det hele værre, fordi de optisk virker slankende. Jeg er snart 53 år, men vil gerne stadig se smart og bare lidt godt ud. Kan det mon lade sig gøre? Hvis du kender en buksemodel som kunne egne sig vil jeg være MEGET glad og taknemmelig! Mange hilsner HP

 • Kære Hanne. jeg må jo indrømme jeg stadig er meget vild med wwww.hornecker.net, som ligger på Istedgade i Kbh V. Iben er altså bare bedst til at købe sko der vil dine fusser det godt, på den klædelige måde. Håber det kan bruges

 • Kære Hanne
  Altså måske skal du overveje at træne de ben lidt så du ikke bliver for benet…hvis du forstår-? Men derudover skal du gå efter fede bukser med noget “tyngde” Inde hos Voigt på Østerbrogade har hun i øjeblikket de fedeste jens med sådan lidt Coated, sådan lidt oilskin agtigte.De har fylde og sidder stadig som jeans. De er lidt pebrede men det kan betale sig i lænden. Du bliver aldrig for gammel til det look.
  Husk støvler med lidt hæl. Og så højt humør fordi du har tabt dig.

  Knus

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt