Christina Wedel // 16. oktober 2009 // 8 kommentarer

Ja så er min bog lige på trapperne

bog_1Tænk, jeg har skrevet en bog. En længe ventet guide om alt hvad jeg ved om styling, shopping, at se godt ud og at være dig selv bekendt !

D. 29 Oktober kommer den på gaden. Og så er det bare at skrive til mig herinde om alt hvad du måtte have lyst til at spørge om.

Glæder mig til at gøre dig lækker !

Nu tager jeg på inspirations tur til London. Kommer hjem med nye tips og tricks fra den store metropol.

8 kommentarer til indlægget


 • Wedel, du må komme hjem og redde Danmark! Vejrpigen på Go’morgen Danmark havde kunstig hesthale og hawaiiblomst i håret imorges! Det er regnvejr og temperaturen er på frysepunktet!! She must know! De må da have førstehjælp af dig!!
  Skynd dig hjem

 • Juhuu… Blev mor for første gang for 2 mdr siden og kan ikke rigtig finde hjem i min krop eller stil, så den kommer lige på rette plads. Kan slet ikke vente med at læse den!

 • Jeg har allerede fået den foræret fra forlaget!!! Så med stor autoritet kan jeg sige, at det er en vidunderlig bog. Jeg har i dag ryddet mit skab for vældig meget tøj, der ikke klæder mig. Det havde jeg aldrig taget mig sammen til, hvis ikke jeg havde fået Wedelsk inspiration. Sikke meget plads, der nu er i det skab…

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt