Christina Wedel // 23. maj 2010 // 2 kommentarer

Jeans hjælp på vej !

Du bliver nødt til at se dette link.

Alt hvad du vil vide om snit, størrelser look osv.

God fornøjelse

2 kommentarer til indlægget


 • TAK for det link! Hurraaa… langt om længe kan jeg finde ud af hvilken kropsfacon jeg er udstyret med. Jeg har læst din bog, men kan ikke finde ud af at kategorisere mig selv ind i nogle af dine kategorier. Så jeg har ledt lidt på Internettet og fandt et mindre opløftende site: Testen viste, at jeg er KASSE-formet: ingen talje, ingen barm, ingen bagdel – bare en firkantet kasse…. TRIST eller hvad? og hvordan HULEN klæder man en pap-kasse på, så den fremstå feminin og sommerlig??????
  så nu vil jeg gå igang med målebånd og blok, for nu skal det sg’u være: jeg må finde ud af hvilken facon jeg har!!!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt