Christina Wedel // 10. august 2009 // 9 kommentarer

Jeg bliver sgu så glad!!

Jeg har selvfølgelig været til modeuge, og et af de store højdepunktermalene birgermb

var helt klart Malene Birgers show www.bymalenebirger.com. Jeg glæder mig altid til dette show, for her ved jeg at jeg får styret mit show behov. Mange mange(32 talte jeg vist) smukke smukke modeller, med de skønneste kreationer. Malene formår at holde fast i glamour, sexethed og nytænkning på en og samme tid. Og den bedste nyhed for dig er at der kommer MASSER af palietter. Det er den bedste nyhed for mig i hvertilfælde. For jeg har allerede en del hængende, og en rigtig kvinde kan ikke få for meget af den slags.

Nu er det jo  S/S 2010(som betyder spring/summer) vi så, så du må vente lidt sammen med mig. De sort/ hvide kjole så helt fantatsiske ud da de kom svævende på podiet, og jeg har taget et par fotos til dig. Ham den proffesionelle fotograf ved siden af mig, med en MEGET lang optik,grinte af mit lille dejlige  Nikon digital kamera. Men mon han har fået sine billeder så hurtigt ud som mig va?

I det hele taget er der en stor tendens af palietter og farverne på mange shows er;sort, hvid, grå, meget sølv og til dels guld. IKKE mere lilla og coral så nu må vi se om vi kan klare os uden. Til gengæld var der mange skønne bolsjefarver rundt omkring; pink, rosa blandet med brændt orange, blå og smuk græs grøn.

Desuden er der SINDSYGT meget lyst denim, og det ser altså godt ud med ovenstående farver.

Jeg lover at komme med flere tips og tendense, så du kan være på forkant når nu du skal ud at shoppe til efteråret !

Kys på kinden til dig, for nu er jeg jo såå meget i træning!

9 kommentarer til indlægget


 • Glæder mig til flere tendens tips. Hurra hurra – især for pallietter – når nu man alligevel har skabet fuld! Jeg så dig i går i Villa Wilder og nåede sådan på afstand at forelske mig i den buksedragt du havde på. Manner hvor var den flot. Hvor er den fra?
  Kh
  Annamette

 • Det vil jeg glæde mig til at hjælpe dig med! Og det behøver ikke være dyrt, jeg kender de mest fede og lovende helt unge kunstnere, der endnu ikke er blevet dyre, så du behøver ikke bruge så lang tid på at spare op, som du tror.

 • Hvor er jeg glad for at du skriver at palietter bare er lækkert! I går ankom min skønne vintage paliet jakke fra England og min mands kommentar var; Skal du nu til at spille bingo med damer m blåt hår?….Suk behøver jeg at sige at han ikke er helt på tidens trend 😉 men lidt nedslående alligevel, når man nu selv synes at den er gudeskøn og cool…

  • Jamen det lyder da forrygende. Vintage palliet er noget af det smukkeste. Specielt dem fra 1920 og 30erne. Prøv at tage en af de korte korte nederdele på som er hotte her til vinter med tætte strømper og fede støvler eller sko. Så skal du se ham lyseslukkeren blive glad for bingo!…
   knus og god resten af weekenden

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Subscribe To Our Newsletter

  Join our mailing list to receive the latest news and updates from our team.

  Du er nu tilmeldt