Christina Wedel // 22. september 2012 // Ingen kommentarer

Jeg elsker dig og firmaet elsker dig også !

Tænk det var der en kunde som skrev til mig sidst jeg holdt et stort foredrag om motivation og salg !

Kan det siges bedre. Tror du jeg glæder mig til næste gang? 🙂

Jeg elsker nemmelig også dem. I disse tider hvor tøj branchen kæmper, ja alle kæmper, er det vigtigt at rose. Man er aldrig for god til at få ros.

Dette firma , Esprit, sætter faktisk en dyd i at gøre noget mere og noget bedre.

Kan du huske Esprit ?

Super hot, super trendy i 80 og 90 erne. Alle ville have det og alle købte det. Sådan er det ikke helt mere. Men butikkerne er der og folkene står derinde og tøjet er super iorden. Og så har de en helt unik pris politik. De har så stor rotation på deres kollektioner at de kun har fuld pris på deres tøj i nogle få uger, så bliver det billigere og billigere hver uge derfra. Ja jeg har skam heller ikke været der i 15 år selv, men det skulle jeg da klart inden jeg skulle holde noget for dem.

De vil noget nyt og de gør det. Og det vil jeg være med til. For så længe der ikke går nøgne mennesker rundt i gaderne skal der sælges noget tøj. Og det er kun kvaliteten, designet og servicen de kan konkurrere på i disse tider.Nu vil de gøre mere ved deres møde med dig. Det andet har de godt styr på.

Jeg har faktisk flere shoppe kunder som har taget mig med derind, og de er gået specifikt efter deres jeans, som VIRKELIG er fede, og i MANGE STØRRELSER OG STYLES. Men de har også en masse andet. Jeg synes deres suits er super fede. Men kjoler og bluser ……der skal de have hjælp. De er for konede.Ud af 10 er der 2 smukke kjoler. Og der er ellers mange. En af Esprits største problemer er at de laver FOR MEGET tøj. Det forvirrer os.

Men tag derind og lad dig overraske. Det blev jeg!

Den ROS skal de have.

Har du husket at rose nogen idag ?

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt