Christina Wedel // 14. april 2019 // Ingen kommentarer

HALVVEJS GENNEM LIVET! 😱

Hej smukke,

Tænk jeg snart fylder 50 år. d. 25 maj 2019 fylder jeg 50 ÅR!! Det synes jeg er så crazy. Tænk at jeg er halvvejs gennem livet. Selvom det lyder vildt, føles det helt rigtigt. Jeg føler jeg har levet og oplevet og fejlet og elsket, lige præcis så meget som jeg skulle.

I dagens video giver jeg dig både en status på hvor jeg er i mit liv. Er jeg glad? Er der noget der kan forbedres? Men jeg giver dig også en udfordring. Hvordan kan du gøre resten af dit liv bedre? Jeg vil vildt gerne høre dit bud i kommentarfeltet nedenfor. Du er også velkommen til at skrive til mig på mine sociale medier.

Lige i øjeblikket, har jeg virkelig meget fokus på at blive stærkere i form af træning og sund mad. For mig er det også at forbedre mit liv, fordi jeg prioriterer mig selv og mit helbred hver dag. Derfor træner jeg med Anna Bogdanova, som er super dygtig og lærer mig en lidt anderledes måde at træne på i hendes studie Kål & Kugler. Hvis du gerne vil følge med i dette, vil jeg anbefale dig at følge mig på Instagram hvor jeg ofte deler min mad og træning.

Jeg glæder mig helt vildt til at træde ind mine 50’ere. Jeg tror det bliver det sjoveste årti hidtil!

Kys!

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *