Christina Wedel // 04. februar 2013 // Ingen kommentarer

Jeg har fundet noget frækt!

Kender du det?  At der er en butik eller et hjørne i din by som du holder øje med?

På hjørnet af Store Regnegade og Ny Østergade i københavn ligger mit hjørne. En af de helt store kjole butikker i start halvfemserne DIVA lå der. Jeg kom der som helt ny stylist og de var super søde og det var mega glamourøst for mig at komme der og låne og købe tøj til mine kunder.

Så kom der andre tøjbutikker, en duge og linned butik og en masse andet. Faktisk kan man være bange for at det er et “Uheldigt hjørne” efter DIVA flyttede men NEJ. Den ligger så stort og flot og alligevel usynlig…..indtil i fredags!

Så fandt jeg denne FANTASTISKE butik ILL7, åbnet i december 2012. Jeg stormer ind og begynder at tale med ejeren om DIVA ,90 erne og stedet, og deres nye sindsygt fede indretning de har lavet. Om det sexede næsten mystiske lingeri, blandet med et skab kun med vintage Chanel sager ..to die for..

De laver egen skind kollection og har de fedeste helt lette næsten revede selskabsbluser som fungere midst ligeså godt til Jeans.

Og så er der deres sko. Hold nu K… de er fede, fra helt ok billige til skørt dyre. Men gå derind, lov mig det. Det er en butik med sjæl og personale som fortjener at blive hvor den er. Jeg holder øje med den …og dig!

God søndag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt