Christina Wedel // 08. marts 2013 // Ingen kommentarer

Jeg har spist kage

……med øjnene. Jeg har godt nok udholdt et par sociale udfordringer idag. Jeg beklager jeg ikke fik posted mit indlæg i morges. Teknisk uheld.

Jeg er ved at være mør, glæder mig til søndag når det er slut. Nyder stadig min sunde tilstand og mine lette (som i 14 sec.) måltider og min energi og glød. Men nu er det mere en udholdelses test. Jeg KAN godt, og jeg gør det, men det tager mere hjernegymnastik end sidste uge. Alle dufte af mad er overalt. Jeg kan lugte en flæskesteg før den bliver slagtet. Ja jeg har både iagtaget en Meyers Fredags flæskestegssandwich blive fortæret og derefter en chokolade browni. Var ikke svært. Havde ikke lyst. Kun til kagen, og kun i få minutter, indtil jeg husker hvad sukker gør ved mig:

1. Deprimeret

2. Hovedpine

3. Sur

4.Dårlig hud

5 Afhængig.

Den pris er for høj. Da jeg i sin tid tabte mig 17 kg med Anne Bech spiste jeg ALDRIG sukker og det gik fint. Max 85-90 % chokolade. Det bliver jeg nødt til at holde fast i. Det har denne udrensning bla. lært mig. Prisen for en smutter hist og her er for høj. Det tager for lang tid at komme tilbage og kræver så meget mere træning.

Som sagt har jeg spist en hel kage med øjnene..og hjernen. Prøv det engang. Du ved hvordan det føles og smager. Bare kig på noget du kan lide og “spis det med øjnenen”. Det feder altså mindre.

Jeg har jo spurgt Anne hvordan hun foreslår man kommer langsomt tilbage til fast føde.

Det svarer hun på her:

“Det første måltid efter en flydende udrensning bør være noget der er så nemt for kroppen at have med at gøre, som muligt. Altså, IKKE en hotdog.

Og for at jeg ikke beder dig om at spise bananer (som er for søde hvis du skal holde den slanke linje), så skal du spise noget der er tilberedt, og ikke er for hårdt for maven. Dampede eller kogte grøntsager, og noget tilberedt fisk. Og det må du med stor fordel fortsætte med de første par måltider, gerne én-to dage, inden du begynder at introducere andre måder at tilberede mad på.
Hvis du føler din krop er for presset, skal du ikke fortsætte i 14 dage. Det kan man bedst selv mærke, og da jeg ikke havde armene oppe over hovedet til at starte med, da du indledte det her, så vil jeg med absolut stemme sige, at så stopper du med udrensningen. Dermed ikke sagt, at du ikke kan drikke resten af protein/juicer du allerede har stående. Du kan lave en blid overgang, så du starter én dag med at spise ét måltid, og resten af dagen flydende. Dagen efter to måltider, og f.eks. tre flydende juice/protein-måltider. Og den sidste dag erstatter du kun ét måltid med juice/protein.
Men mærk hvordan din krop tager imod det første måltid, og gå stille og roligt frem.”Du kan tro jeg lytter til hende. Bare se hvordan hun ser ud. Walk the talk baby

Det er forsiden på  hendes næste bog som udkommer lige om lidt. Bare lækker dame at være stylist for ik?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt