Christina Wedel // 18. februar 2018 // 3 kommentarer

JEG TESTER: MURAD

Hej!

I dagens video viser jeg dig nogle lækre produkter fra Murad, perfekt til os der er i vores bedste alder! Jo ældre man bliver, jo vigtigere er det nemlig at give huden en masse fugt med lækre produkter!

Jeg er ikke altid verdens bedste til at følge en skincare rutine, men det er en af de ting jeg rigtig gerne vil blive bedere til. Når jeg har fjernet min make-up, og brugt maske, serum etc., kan jeg nemlig altid mærke en kæmpe forskel på min hud. Min make-up ligger også bedere, og det er jo altid et plus!

Produkter nævnt i videoen;

Cleanser fra Murad, kan købes lige HER.

Sheet mask fra Murad, kan købes HER.

KYS!

 

3 kommentarer til indlægget


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

    Få tricks til at blive lækker

    Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

    Du er nu tilmeldt