Christina Wedel // 15. februar 2010 // Ingen kommentarer

Jeg vil have meget mere af dette i Danmark

I lørdags var jeg rundt og shoppe for en kunde, og pludselig går jeg forbi Urban Factory som nærmest er en institution i Kbh. DSCN1867DSCN1868 I vinduet står disse 2 skønne væsener og smiler ud til folk.

Det viser sig at være  det fabelagtige Juicy Couture som jo nok er det eneste mærke som har joggingtøj jeg accepeterer, der lancerer ny duft.

DSCN1873Jeg elsker jo når man gør sig umage og se nu her hvor meget den skønne danske tøs ligner modellen fra campagnen. Butikken bugnede af lørdags glade folk og der duftede sødt og sexet og feminint, ligesom parfumen gør. Det var jo modeuge og dette var en af de fedeste oplevelser jeg havde. Skal nok komme med noget om selve modeugen også.

Parfumen fås slet ikke i butikken, med I Magasin og Illum. Derimod kan du få tøjet og det er meget andet end velour skal jeg hilse og sige. Derudover bugner butikken af skønne Danske og internationale mærker til både fair og ikke så fair priser 🙂6785c4a7-9175-4a8a-9daa-c047af34c151

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt