Christina Wedel // 16. januar 2010 // 8 kommentarer

Kære alle makeup kursister

Tak for jeres mange tilmeldinger. Det bliver søren dansemig på “mit” smukke Hotel Dangleterre !, er vi ikke heldige ??. Hvornår det bliver er stadig til debat, men I hører snart noget.

Kære Ranvita var sød at tilbyde mig noget plads på hendes kursus d. 21 januar, men jeg har først set det idag, tak smukke Ranvita, jeg skal bruge mere end 2 timer……. Se uddrag af hendes bog på hendes hjemmeside. Den skal jeg ud at købe.

Og når vi nu er ved hende. Jeg var til et nytårs kursus hvor hun var. Hun sagde en ting jeg har tænkt meget over; “Kig på hvordan jeres dør skilt ser ud”. Og det har jeg så gjort……… 2 af bogstaverne ligger nede i bunden af den lille glasrude som sidder uden på min brevsprække. Her sidder jeg , personlig stylist og shopper. Ævler og bævler om førstehånds indtryk og fremtoning. Om at gøre sig umage og ikke gå på kompromis. Super flot !

Jeg ELSKER når jeg kan få rykket ved min egen selvopfattelse. Og det fik jeg. Det skal fixes, og jeg skal have styr på tid og oprydning og regninger. Mange ting går godt, og jeg har fået vidunderlige nye kunder og kontakter. Og nu skal jeg lige gøre mig umage med min dør. Bogstaverne er flytte som du kan se, men men hvem gider ligner en C Wedel i alluminium. SÅ skal der styles !!

DSCN1827

Jeg ved godt jeg ikke har været så stylist agtig, men jeg lægger op til et stort forårs shoppe input, jeg mangler bare lige et overblik og system… det kan man få her på kursus med Julia og Dorthe og Lotte

DortheMey_blogbanner_600px_ny

I mellem tiden skal du altså på sko udsalg. Der er jo de vildeste besparrelser derude. Ikke billigt lort men dyre sko nu MEGET billigere……

Enjoy !

8 kommentarer til indlægget


 • Har slet ikke set du har haft åbent for tilmeldinger til dit make-up kursus. Er det for sent at melde sig til og hvis ja, kan jeg komme på en venteliste?

 • Hej Christina,
  Det lyder spændende! Glæder mig til at høre mere om arrangementet og om man er blandt de heldige, der nåede tilmeldingsfristen:-) Og tak fordi du igen igen minder os om at udslagsshoppe; det er super fedt! Gid der var flere (mænd;-)) som dig…
  MH. Ditte

 • Laura stiller et supergodt spørgsmål, som jeg også har tænkt på, for jeg tvivler på at ret mange af os reelt mangler makeup i skuffer og makeuppung.

  For mit vedkommende er det helt klart evnerne, der er problemet. Det ville være dejligt at få hints til at bruge det vi har allerede – medmindre vi var “farveblinde”, da vi købte det:-)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *