Christina Wedel // 13. juni 2014 // Ingen kommentarer

Kiss And Drive Fridays – Vintage Peugeout

Hej,

Jeg har været i Frankring på Peugeots museum i Sochaux, hvor jeg kørte gamle biler. Hvis jeg selv kunen vælge, ville jeg seriøst hellere have 3 veteranbiler end en ny. Desværre, bliver man så også nødt til at købe en mekaniker, og ham har jeg desværre ikke plads til.

På min tur, fandt jeg også ud af at Peugeot står for mange andre ting end bare biler og salt- og peberkværne. De har også mange ting for kvinder. I kan besøge mussets hjemmeside her: www.museepeugeot.com

Hver fredag bliver min blog dedikeret til alt der omhandler biler, og det er også for kvinder!

Hvis du har nogle ønsker om biler jeg skal prøve, eller en eller anden fancy gadget man kan bruge i bilen, så skriv det i kommentaren nedenfor.

Jeg håber I kan lide videon!

Kys,

Christina Wedel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt