Christina Wedel // 13. juni 2014 // 1 kommentar

Kiss N' Drive – Vintage Peugeot

Hej,

Jeg har været i Frankring på Peugeots museum i Sochaux, hvor jeg kørte gamle biler. Hvis jeg selv kunen vælge, ville jeg seriøst hellere have 3 veteranbiler end en ny. Desværre, bliver man så også nødt til at købe en mekaniker, og ham har jeg desværre ikke plads til.

På min tur, fandt jeg også ud af at Peugeot står for mange andre ting end bare biler og salt- og peberkværne. De har også mange ting for kvinder. I kan besøge mussets hjemmeside her: www.museepeugeot.com

Hver fredag bliver min blog dedikeret til alt der omhandler biler, og det er også for kvinder!

Hvis du har nogle ønsker om biler jeg skal prøve, eller en eller anden fancy gadget man kan bruge i bilen, så skriv det i kommentaren nedenfor.

Jeg håber I kan lide videon!

 

Kys,

Christina Wedel.

1 kommentar til indlægget


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *