Christina Wedel // 02. oktober 2009 // 5 kommentarer

Klima bevidsthed, OL ,Oprah og præsidentfruer…….. nå ja og et spansk kongepar….. hvordan var din uge?

Jeg skal til at læse noget mere Avis. Jeg har fået så mange indtryk og kultur oplevelser og jeg var simpelthen ikke forberedt.

Havde jeg vidst at jeg kunne have lavet en lille film til Oprah om Danmark, bare lidt før dagen før, havde jeg deltaget… Jeg tænker dog stadig over hvorfor vi bliver kaldt det lykkeligste land i verden…… Ikke at jeg ikke synes vi er glade og nogle gange helt lykkelige. Men ligefremme jorden lykkeligste……I dont know. Umiddelbart synes jeg vi har grund til at være glade for vores dronning og hele den kongelige bande. Jeg synes det er sejt at have dronninger og prinsesser og prinser. Dog synes jeg de generelt går for lidt  med deres kroner, altså dronningen og Prinsesserne, men det er jo bare mig som er til pynt og perler.

Nå nu ved jeg det, vi har jordens smukkeste forår. Og jeg er lykkelig når jeg en aften som i aften sidder med mine børn i køkkenet og syr og laver musik. Så er jeg rigtig rigtig lykkelig.

Noget andet som gør mig lykkelig er at være med til at gøre en forskel.

For nogle månede siden sminkede og stylede jeg til billederne neden for her. Snart forestående klimakonference sætter mange ting i perspektiv. For lige under klimaet bor en masse mennesker, og dem skal vi have ind under huden på os selv og være med til at hjælpe.

Se mere på dete link:http://www.noedhjaelp.dk/i_danmark/kampagner/countdown_to_copenhagen/

mime-1Jeg har kun rullet ærmet op og pudret hans pande, for resten har han helt selv styr på ham Christian Stadil.

mime-2

Sådan ser Johan/Jooks altså bare ud hele dagen lang ! Igen ikke en virkelig stor bedrift fra min side, men det er dog mig som har valgt hans undertrøje….

mime-3Juhu her fik jeg både lov til at style tøj og sminke hende smukke Julia Lahme. Det er hendes søster Anne-Sophie som har samlet os alle, og det er jeg glad for.

Forøvrigt er det Anja fra Tattoo svend i Nyhavn som har lavet de flotte tatoos.

5 kommentarer til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt