Christina Wedel // 01. februar 2012 // Ingen kommentarer

Knaldrøde værtinder og Modemesse

Jeg har ikke haft det sjovere meget meget længe. Min Kunde PWT/Texman som bla. ejer Tøjeksperten og Wagner butikkerne og producerer flere cool mærker tøj til mænd har ladet mig lege lidt på deres nye flotte stand i Bella Center. Jeg ELSKER jo Pin up og den nye serie PAN AM. UNIFORMEN er fra Modstrøm og Skjorten er fra Tiger of Sweden. Strømper og sko fra Sneaky FOX og  Hatte fra FN92.De dejlige damer er castet af Mette Truelsen, som er danser og koreograf.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt