Christina Wedel // 01. december 2018 // 21 kommentarer

KONKURRENCE: 1000KR TIL MASAI / 1. SØNDAG I ADVENT!

Hej smukke, glædelig jul – nu er det konkurrence tid!

NU er det endelig jul, og derfor kan du nu deltage i en konkurrence om 1000 kr til Masai. Konkurrencen foregår på min Facebook: @Fruwedel. 

Måske har du før hørt om Masai, men hvis ikke anbefaler jeg dig virkelig at tjekke deres hjemmeside ud. De ligger overalt i landet, og har et enormt udvalg i lækre ting der passer til alle kropstyperne. Ud over det, går de op i store størrelser, så der er altså noget for alle!

Det er jul, og derfor skal du sikkert til flere fester og arrangementer end normalt. Hos Masai har de lækre, simple ting, der fungerer virkelig godt til en julefrokost eller nytårsaften. Jeg viser dig i dagens video 4 af deres fine kjoler, og forklarer hvilke kropstyper de er gode til.

 

 

Se også: mine vinter favoritter! 

Kjolerne jeg nævner i vidoen:

Den blå tulipan kjole

Orange kjole med lommer

Sort kjole med bindebånd

Sort kjole i jersey

Jeg håber du deltager i min konkurrence på Facebook om gavekortet på 1000kr. Vinderen bliver trukket d. 8 december og kontaktet direkte på Facebook.

Kys og god jule søndag! <3

 

21 kommentarer til indlægget


 • Elsker selv at gå i kjole og tror min datter Henriette Hansen vil prise sig lykkelig hvis hun kan finde den perfekte kjole hun kan føle sig godt tilpas i👏😍

 • Wow, jeg troede Masai var til koner… jeg har ofte svært ved at finde sexede kjoler pga min størrelse, men Masai er nu blevet præsenteret for mig som stedet jeg må hen næste gang!

 • Jeg føler bare at jeg udstråler noget, altså ubevidst, når jeg føler mig pæn, det er så interessant at lære om alle de fif du har. Og du har ret, kjolerne er faktisk rigtig rigtig fine👌🏼💃

 • Tak for en fin pressentation af Masai kjolerne. Jeg deltager for at håbe på at kunne forkæle min mor med lidt ekstra god i år. Hun er blevet lidt runder med årene og Kunne have godt af at få den helt rigtige kjole hun føler sig lækker i igen.. Rigtig Glædelig Jul og Venlig Hilsen Heidi.

 • det vil være skønt med en flot kjole at tage på til julefrokosen så også jeg kan vis den frem til mine veninder <3
  lidt reklame har jo aldrig skadet nogen 😀 glædelig jul

 • Waoo sikke en øjenåbner flotte kjoler med LOMMER JES👍👍👍👍glæder mig allerede til at komme ned og prøve en eller to eller flere

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt