Christina Wedel // 13. april 2011 // 1 kommentar

Kvindelige kurver på nettet !

Hurra ! nu kan du og dine dejlige former blive top lækker med ASOS – tøj i større størrelser end str. 42

Check det ud !, Der er så mange fine sager og ja det er helt sikkert og top checket at shoppe her.

God shopping og god dag

Kram Fru Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina,
  Det er super dejligt, når kvinder som du også skriver om steder hvor man få tøj i store størrelser. Skulle du nogensinde få lyst til at skrive yderligere og mangler maeriale, billeder eller information om mærker der kan fåes i Dk er du meget velkommen til at kontakte mig. Jeg har en webbutik, hvor jeg forhandler tøj i store stærrelser og hvor jeg har nogle mærker, som man ellers ikke ser i DK. Jeg håber at høre fra dig og ønsker dig og dine læsere en rigtig dejlig påske.
  Med venlig hilsen / Charlotte Mols

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt