Christina Wedel // 12. oktober 2010 // Ingen kommentarer

Lær at få kontakt som blogger eller lær at blogge for at få kontakt…Med Julia Lahme.

Se hendes workshop HER

UHA! Nu bliver det spændende:

For her er endelig workshoppen for dig, der enten er eller gerne vil være selvstændig, ekspert eller skribent. Her er workshoppen for dig, der allerede er blogger, men som gerne vil have en skarpere vinkel, mange flere læsere og som vil vide, hvordan du bruger din blog professionelt.  Her er workshoppen for dig som vil vide hvordan lige præcis din blog bliver en trædesten så du kan nå nye højder kreativt, professionelt og med din synlighed.

Ved denne helt særlige workshop får du alt hvad du har brug for at vide om hvordan du arbejder med din blog, så den blive læseværdig ud over det sædvanlige, og så dine læsere forstår, hvor du vil hen og bliver ved med at følge dig.

Du får redaktionel insiderviden om, hvordan du gør dit indhold til et dagligt holdepunkt for hundredevis (tør man sige tusindvis?) af læsere og ikke mindst viden om, hvordan du kommer ud over de faste læsere, du allerede har.

Du får målrettet professionel indsigt i, hvordan DIN blog kan blive en del af dit forretningsgrundlag.

Det sagde blogger og forfatter Annamette Fuhrmann om workshoppen:

“Hej jeg hedder Annamette, og jeg blev en gladere blogger. Advanced Blogger Workshop er præcis så smart som det lyder. Og det er top brugbart. Julia Lahme deler rundhåndet ud af sine egne erfaringer på en direkte, systematisk og klog måde. Der er hårde facts om url-koder, google analytics og tags, og der er bløde facts omkring indholdet og hyppigheden i dine indlæg. Julia sætter hele puslespillet sammen for dig, så når du tager overfrakken på og går hjem fra workshoppen, ved du præcis hvad du skal gøre. Med din blog. Med din målgruppe, Med dine indlæg. Det er lige til at gå til, for du får alle de værktøjer en blogger skal bruge. Og du er også rustet til at give den et eftersyn. For her er endelig workshoppen for dig, der allerede er blogger, men som gerne vil have en skarpere vinkel, mange flere læsere og som vil vide, hvordan du bruger din blog professionelt.  Her er workshoppen for dig som vil vide hvordan lige præcis din blog bliver en trædesten så du kan nå nye højder kreativt, professionelt og med din synlighed.”

Jeg kommer…gør du ?

Kram Fru Wedel

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få tricks til at blive lækker

Trænger din garderobe til et frisk pust? Gør din stil uforglemmelig med eksklusive stylingtips og trends. Tilmeld dig mitnyhedsbrev nu og træd ind i en verden, hvor mode er for alle!

Du er nu tilmeldt!