Christina Wedel // 07. oktober 2009 // 1 kommentar

Løst og fast, noget om Dennis Knudsen og Mayanne Dinesen og et (næsten) billede af Oprah !

 

Dennis Knudsen er kommet med en hel ny makeup serie for halvanden uge siden. Jeg var med , og man må sige han er gennemført når han gør noget. Palmehaven på Dángleterre  (hvor jeg  jo er personlig shopper) var omdannet til en sort stjernehimmel og der var levende modeller i guldrammer. Meget fint og personligt var det hele og smukke Monique sang os alle i himlen….

dennis model

 

dennis releasedennis produkter

Her smug kigger jeg over Charlotte Torpegaards skulder på ” Ink by Dennis Knudsen” produkterne, inden de blev offentliggjordt….

 

 

 

Og så så man hende Mayanne Dinesen, F… hun gør  en gammel pyntesyg pige som mig glad ! Hun har da forstået hvad det handler om. Se hende  lige her på en helt almindelig mandag !

marianne Dinesen

 

Og når vi så er ved kvinder med format…… jeg så faktisk Oprah. Jeg sad med en kunde i restauranten på Dangleterre, og pludselig stimler folk sammen ude foran på den røde løber.

Jeg rejser mig, jeg har frit udsyn, ser hende komme svævende helt i orange. Jeg fumler helt befibbet, først med min taske og så med mit kamera. Hendes bil, PLUS  5 andre ,når væk før jeg trykker på knappen. Men hun var altså her liiige før. Honest !

Oprah

1 kommentar til indlægget


  • Hver dag for os alle burde være som mandag for Mayanne Dinesen, hun ser jo fantastisk ud. Håber produkterne lever op til forventningerne? De skal prøves. Og ja, hun var der liiiiiige…

  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *