Christina Wedel // 24. september 2018 // 2 kommentarer

LAVT SELVVÆRD + HVORDAN DU GIVER SLIP PÅ DET

Hej smukke!

Jeg kalder dig altid smukke, og det er for at minde dig om hvor smuk du egentlig er. Jeg ved jo at mange af jer går rundt derude med lavt selvværd. Derfor er det også det som dagens indlæg handler om i dag. Som jeg også nævner i videoen, har jeg igennem mit job som personlig shopper og stylist mødt RIGTIG mange kvinder. Flere af jer døjer med rigtig lavt selvværd – og det er ikke kun i 20’erne man oplever det. Det kan være der hele livet, hvis man ikke gør noget ved det.

Hvordan starter lavt selvværd?

I videoen fortæller jeg historien om dengang jeg blev mobbet i skolen, og hvad det har gjort ved mit selvværd og selvbillede. Selvom det kan være hårdt at grave nogen af de gamle minder frem, hjælper det helt vildt at finde frem til roden. Jeg fortæller dig også hvordan du kan give slip på dårligt selvværd. Det er ikke nemt, og det kan ikke blive fixet ved bare at lave øvelsen en gang. Alt efter hvad din historie er, kan det også være du skal opsøge hjælp med at bekæmpe flere års dårlige tanker om dig selv.

Når først du har fået bygget dit selvværd op, og ved at du fortjener at føle dig lækker – SÅ kan vi arbejde med tøjet. Jeg har flere gange stået med mine kunder foran spejlet og de har fået lækkert tøj på. Jeg kan se hvor lækre og strålende de ser ud – men hvis man ikke kan mærke det indefra, er det ligemeget med tøjet.

Læs også: mit interview med Beautyspace.dk hvor jeg snakker om at tale pænt til sig selv! 

Hvis du tør at dele din historie, om dengang dit dårlige selvværd startede, så skriv det i kommentaren nedenfor. Jeg vil simpelthen elske at læse jeres historier.

HUSK du er helt fantastisk lige som du er.

Kys

Christina

 

2 kommentarer til indlægget


 • Tak for inspiration. Min mor forsømte sjældent en lejlighed til at fortælle mig, at det var svært med tøj til mig, fordi jeg var så lille. (160 cm) Samtidig fik jeg at vide, at hun lige præcis havde den højde alle snitmønstre blev lavet ud fra. Der er masser af eksempler. Jeg elskede min mor, men den store pædagog var hun ikke.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt