Christina Wedel // 24. december 2010 // 1 kommentar

Lille Juleaftens vindere var (ja jeg havde sgu travlt);

Trummevirvel…….

1. Vinder Rikke R som vinder Pernille  Melsteds Bog “Find din passion”

I dag ville jeg ud og købe nye sko, da mine andre vintersko til sne er ved at gå i stykker, da det er tæt på jul og min fødselsdag i januar havde min mand bare sagt, jeg skulle købe lige dem jeg ville. Så jeg vælger en lokalbutik, da jeg synes, vi skal støtte de lokale, og jeg så et par støvler med rødt sælskin, der var fantastike. Der er 2 kunder (eller det troede jeg), da jeg kommer ind, så jeg kigger lidt rundt, støvlerne står i vinduet og jeg kan ikke komme til dem, så skal have lidt hjælp. Efter ikke at kunne den rette størrelse til den første kunde, henvender hun sig til den anden kunde, der så er en bekendt, der slet ikke skal have sko, men bare lige ville ønske god jul og hører hvordan det gik, imens jeg bare står og kigger, efter 2 minutter prøver jeg at henvende mig, men telefonen ringer samtidigt og hun vender ryggen til mig og tager den og sørme om det ikke også var en bekendt, hun begynder at snakke med. Så gik jeg ud og hjem og ingen røde sælskindsstøvler i denne omgang til mig. Nu sidder du sikkert og tænker at det er en ung pige, men nej hun var i 50 erne… Der har jeg ikke tænkt mig at komme igen…Rikke R

2, vinder er Diana som vinder makeup fra New C ID

Længe havde jeg kigget efter en taske fra Rika i Birger Christensen og selvom den var langt over mit budget kiggede jeg drømmende på den. Jeg tænkte meget kreativt (økonomisk) og besluttede mig for at hvis den blev sat usmageligt meget ned, så ville jeg slå til. Min strategi var at tjekke med personalet hvornår der var udsalg og de mente den ville komme på udsalg! MEN – udsalget startede to dage før tid (ihhh – personale det kunne I godt sige) og da jeg kom ind i butikken var “min” taske i hænderne på en anden kunde. Langsomt sneg jeg mig ind på kunden, og da hun stillede den tilbage slog jeg til! YES YES YES – det måtte være et tegn og tasken var min. Den var sat usmageligt meget ned og jeg har været så glad for den hele året!!!….Diana

Tak for 2 inspirerende oplevelser

Glædelig Jul og Husk nu at maile adresser

Kram Frk Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Hey det var jo mig:-) Og sikke en fantastisk gevindst, Pernilles bøger er fantastisk, derfor jeg har dem selv:-) Men jeg finder nok en, der kan blive forkælet:-) Sender en mail:-)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt