Christina Wedel // 31. marts 2013 // Ingen kommentarer

Lykkelig i fremtiden?

Så er påske solen fremme og jeg sidder i et sommerhus omgivet af mennesker jeg elsker. Jeg har sovet længe , rigtig længe og mit ansigt er ikke vågnet endnu. Kender du det ? Jo ældre jeg bliver jo længere er mit ansigt om at “folde sig ud”. Jeg kan godt ligne en skov trold med hævede øjne når jeg vågner.

Og så kigger jeg lidt længere i spejlet og griner af mig selv. For jeg ved jo at om lidt falder mit ansigt på plads og jeg kan se poserne under øjnene blive mindre og min kavalergang blive glat og fin igen. Det tager 10 minutter. For jeg kender mig selv..GODT!

Hvis jeg nu blot registrerede med rædsel dette krøllede ansigt og lod det være det første jeg så ved mig selv hver morgen så kunne dagen godt starte lidt tungt. Men det ville ikke få mit ansigt til at se bedre ud og jeg ville være lidt mindre glad for mig selv hen af formiddagen.

 

Min pointe er :

ERKEND dig selv! Sig pænt goddag til de bedste sider af dig selv og vær bevidst omkring dem dagen og livet igennem.

Lykke mester, lykkeguide, lykkeministeren ( det er noget jeg har opfundet at kalde hende)  Liselotte Vejborg har interviewet mig til hendes nyhedsbrev som du kan læse idag. Hun skriver et af de få nyhedsbreve jeg tit og ofte læser, for hun griber de sjove små dagligdags historier som man godt kan kende hos sig selv.

Hun har filosoferet over livet i slut fyrrerne og spurgt om råd og tanker til alle os som er lige der.

Læs hele nyhedsbrevet HER 

Der er også en guide til consealer fra mig til dig

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt