Christina Wedel // 30. august 2017 // 4 kommentarer

MAKE-UP GUIDE TIL DIG MED TUNGE ØJENLÅG!

Hej,

Jeg har som I ved, arbejdet med makeup i 100 år. Jeg har derfor også sminket ALLE slags øjne. Idag giver jeg dig en HURTIG og NEM makeup guide, til dig som har lidt tungere øjenlåg. Det kan nemlig gøre det lidt svære, og mange med tunge øjne dropper helt at tage makeup på til hverdag. Det skal stoppe nu, fordi den her makeup kan ALLE lave.

Her er en liste over alle de produkter jeg bruger i videoen:

Primer fra MAC i farven “painterly” fås lige HER.

Brow kittet jeg bruger i videoen, kan man ikke få mere. Men en god farve til dine bryn hvis du er blond er farven “Omega” fra MAC. (kan fås HER). Hvis du er mørkhåret er farven “Chorcoal Brown” fra MAC super god, (kan også fås HER)

Den korale, guld, shiny farve jeg bruger på hele øjenlåget er farven “All that glitters” fra MAC. Købes HER.

Den matte brune farve jeg bruger i globen er farven “Cork” fra MAC. Købes HER.

Fluffy børste til globelinjen er MAC børste nummer 217. Købes HER.

Mineral concealer fra MAC. Købes HER. 

Extended Play Mascara fra MAC. Købes HER.

Det var alt for idag. Jeg håber dig med tunge øjenlåg fik nogle gode fif, der gør det hele lidt lettere.

KYS

4 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina
  Super video!! Har tunge, trætte øjenlåg og ingen globelinje (vidste det ikke, og er nu så meget klogere), så det bar spot on.
  Samtidig har jeg så heller ingen øjenvipper. Altså ingen overhovedet. Så mascara er udelukket. Mit spørgsmål er nu, at jeg har hørt rygter om, at der findes nogen, der kan sætte kunstige vipper på semi-permanent. Uden at man har vipper selv. Er det noget, du har hørt om?

 • Tak for dit friske sprog og din væremåde, som er helt nede på jorden. God og let forståelig instruktion.
  Jeg har yderst sjældent brugt andet end eyeliner og evt. lidt mascara, men jeg har så hængende øjenlåg, at min eyeliner i løbet af kort tid er fordelt ud over øjenlåget. Nu må jeg se om din metode her løser det problem.

  Mvh
  Sis

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt