Christina Wedel // 30. marts 2015 // 3 kommentarer

Makeup Monday – 3 hurtige frisyrer

Kære Lady lovely

Så er det mandag.

Skal du i haven?

Skal du til frokost?

Skal du på ferie?

Og har du langt hår?

Det er aldrig for sent at lære at variere sit hår.

Jeg er ikke frisør, men jeg har langt hår.

Se med her

 

3 kommentarer til indlægget


 • Supergode ideer! Skal liiige have testet om mit hår har længden til det (helt sikkert ikke fletningen, men de to andre måske) 🙂

 • Super gode idéer – den skal jeg klart prøve. Mit hår er ikke helt så langt, men jeg er ved at grå det langt igen. “Problemet” er dog at det er mega sundt, glat og tykt (luksusproblem) – det kan nemt se lidt for økologisk og fladt ud. Jeg køber tit alle mulige hårstyling produkter, som alligevel ikke rigtig virker eller holder. Ofte fedter de bare håret til eller giver fylde de forkert steder (læs: kun yderst).
  Men tak for rådene i videoen, også angående hårnålene og minielastikkerne.
  KH Laila

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt