Christina Wedel // 08. december 2014 // 1 kommentar

Makeup Monday-År 2014 bedste scoretrick

Ja jeg har været syg. Er flyttet. Så blev huset solgt jeg lige var flyttet ind i. Så nu skal vi flytte igen, på torsdag for at være helt nøjagtig. Til et dejligt sted. Noget helt andet. Skuffelsen har ikke helt lagt sig endnu. Men HEY, jeg er en survivor. Gu fuck er jeg er. Jeg blev syg da jeg fik beskeden. Men nu er jeg oppe igen og har EN MASSE fede film klar. I mit hoved.

Denne film kom ud af hovedet idag. For det er julefrokosttid og der er så mange der håber at finde en sød kæreste. Men der er en ting du skal have på plads først…

Se med her

Møs Møs

 

 

 

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina! Hvor er jeg ked af at du har været syg og hvem ville ikke blive det efter sådan en omgang. For pokker da. Jeg ønsker dig alt mulig medvind. Og sender dig en big krammer. Varm hilsen fra fru Bruun

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt