Christina Wedel // 25. august 2014 // 1 kommentar

Makeup Monday – Bronzer

Hej

Idag lærer jeg dig et trick som er mega gammelt, og slet ikke opfundet af mig – men det virker. Det er det magiske 3 tal, og det er med til at slanke dit ansigt. Det er mega simpelt og alt det kræver er en MAT bronzer og en børste. Hvis du ikke har en mat bronzer, kan jeg anbefale den her: http://www.lookfantastic.com/benefit-hoola-11g/10552551.html, du kan også få den i SEPHORA, men Lookfantastic har fri fragt og bruger du koden LFNEW når du tjekker ud får du 10% rabat på din ordrer, så det er jo meget lækkert…

Jeg håber du lærte noget, og skriv endelig i kommentaren nedenfor hvis der er noget du gerne vil lære næste gang der er Makeup Monday

Kys
Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Jeg gik faktisk ud og ledte efter bronzer efter dit makeupkursus sidste efterår og har brugt det lige siden. Det er jo genialt, at man ikke ser helt flad ud i ansigtet.

  At mine kindben nu er meget markerede efter at jeg har tabt nogle kilo er så en anden sag, men så smider jeg noget highligt op på kindbenene og noget blush, og så ser jeg ikke helt så “syg ud”.

  Og på mit billede på min arbejdshjemmeside (som det tog mange måneder at tage mig sammen til) har jeg den øjenskygge på, som du og din datter sagde, at jeg skulle bruge hver dag resten af livet:-)

  Så tak!!!!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt