Christina Wedel // 24. november 2014 // Ingen kommentarer

Makeup Monday – Om shading

Unknown-1Jeg elsker at lave hud. Det hedder det når man er makeupartist. Så laver man hud, øjne og læber. Jeg elsker at nørde med hud. Og det tager længst tid at lave smuk naturlig hud på foto og film. For det skal kæles og dosseres. Så det ser flawless og naturligt ud, på en og samme tid.

En af mine store idoler, hvis man kan kalde en makeup artist det er ; Kevyn Aucoin, som desværre er død for en del år siden. Få fingrene i hans bøger hvis du synes min lille film om shading er sjovt og inspirerende.

UnknownKim Kardashian får det lavet af hendes makeup artist. Det kaldes også contouring og det SER virkelig cool ud hvis du kan lide det “Perfect Glow look”

 

Jeg har lagt fjæs til:

 

Idag skulle jeg lave et Webinar for Krifa og der skulle jeg været på skærmen foran 80 deltagere. Skulle hilse at sige det gik godt, men vildt vildt mærkeligt at ikke kunne høre eller se dem. Kun skrive med dem.

hav en fab mandag aften

Kys

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt