Christina Wedel // 12. august 2015 // 8 kommentarer

Makeup Monday – på en onsdag om BILLIG makeup fra E.L.F

Ja goddag mand økseskaft.

Jeg troede det var en Talkshow Tuesday jeg havde klar til dig idag. Det viste sig at være en Makeup Monday, men den er altså stadig god, så nu får du den altså på en onsdag 🙂

Capture_zps07019818-1Jeg har testet E.L.F makeup. Det er BILLIGT. og det er faktisk ok. Noget bedre end andet. Deres Eyeprimer får nul karakter men se filmen, for der er f.eks super god pigement i deres øjenskygger, som betyder den giver maser af farve og holder godt.

Deres concealer får topkarakter. Jeg har købt produkterne i en butik i Hørsholm bymidte som hedder La perfumeri, jeg har pørvet at søge på nettet under elf.dk og det findes vist ikke. Så du skal købe gennem www.eyeslipsface.com og finde din vej til produkterne der. Jeg synes det er mærkeligt der ikke er et dansk site, hvis du kender det må du gerne sige til.

E.L.F står for eyes, lips and face.

Her er filmen hvor jeg prøver det:

Hav en fab onsdag mens du ser film fra i mandags som jeg troede var til tirsdag

Knus

 

 

 

8 kommentarer til indlægget


 • E.L.F. forhandles i Bilka og Føtex, jeg har også set det i Sparkz butikker og på flere apoteker.
  Jeg har ikke ledt efter det på nettet, da jeg synes det fås ret mange steder.

 • Jeg synes du er makeup guden no 1 ❤️

  Jeg har selv øjenbryngelen ( den er okay) og eyelid primeren der er noget… Hø ! Helt enig med dig.

  • Kære Line
   Sidder her i Cannes og storgriner og smiler. Hvor er du skøn.
   Makeup Gud er simpelhen den flotteste titel jeg nogensinde har haft❤️

 • Hej Christina, brugte du light eller fair concealer? Har købt fair, da det var den lyseste, er tivivl om den er for lys. But if you say so…..makeup gud no 1 🙂 Kh Caroline

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *