Christina Wedel // 18. august 2014 // 14 kommentarer

Makeup Monday – Parabenefri ZENZ makeup

Hej

Nu har jeg fået så mange spørgsmål fra jer om hvilke øko, parabenefri, bæredygtige makeup produkter der virker – og for at være ærlig har jeg aldrig været særlig stor fortaler for at det makeup virker – desværre. Fordi det ville jo være optimalt hvis der var et mærke der lavede øko makeup der rent faktisk virkede.

Derfor har jeg nu gjort det til min mission at finde det bedste øko, parabenefri makeup og første mærke jeg tester er ZENZ. Som du kan se i videoen er jeg vildt glad for produkterne, problemet er at øjenskyggen var helt væk efter 1 time… Der funger ikke! Men de andre produkter holdt rigtig godt, og det er også min erfarring med parabenefri makeup, det er svært at få farverne til at holde. Men jeg tester videre, og du må endelig skrive i kommentaren nedenfor hvilke parabenefri mærker jeg skal teste!

Du kan købe ZENZ i Fairstyles webshop: http://fair-shop.dk/beauty/makeup.html

Jeg glæder mig til at høre fra jer om i kender nogle mærker der har øjenskygger der rent faktisk virker!

Kys
Christina Wedel

14 kommentarer til indlægget


 • Jeg har hørt at ELF skulle være mineral-baseret. Også har det en formidabel pris! Har tit overvejet, men ikke sprunget ud i det. Mon det ville være noget for dig, Fru Wedel?

  • Kære Ranvita
   Gode input og jeg har skam brugt begge selv. Problemet med Jane Iredale øjenskygger er at de drysser helt vildt. Det duer altså ikke. For alle deres andre produkter er super og de har så mange skønne farver. Kirsten Kjær er super lækkert men svært at finde efterhånden. Havde 2 butikker hvor de ikke har det mere
   Kram og tak

 • Bare Minerals “Stroke of light” concealeren er da parabenefri og “clean” og FANTASTISK – netop købt min 4. 🙂 men hvilken øjencreme kan du anbefale under? Synes mange får concealeren til at skille/fnuldre på nær én fra Dermalogica. Men det bedste fif ever med stroke of light- så det i din concealer-bil-video 🙂

  • Kære Majbritt
   Jeg har ingen erfaring med øjencreme. Synes også det smuldrer. Men jeg har en skøn nat creme fra Skyn som jeg bruger om natten, sjovt nok :-). Så vasker jeg mig om morgenen og lægger makeup. Den smuldrer ikke. Og husk jeg bruger olivenolie til at fjerne makeup, det er den bedste øjencreme vil jeg mene.
   Knus

 • Som producent af Zenz Organic Product og mineral makeup, må jeg sige at vi ingen problemer har haft med at øjenskyggen ikke holder. Zenz makeup bruges i stor stil til foto makeup og mange film, de indeholder ikke talkum eller rismel så de er meget koncentreret derfor kan de også bruges flydende med olie eller vand som blandningsmiddel. Det betyder at man når man bruger dem i pudder form skal starte med at anvende øjenskyggen som normalt med en pensel og så dushe den ud ved at køre flere gange over med penslen, så sætter den så godt fast og man kan sågar træne med den på uden den forsvinder, det er også en fordel at have klargjort øjenlåget inden øjenskyggen med en pudder foundation.
  Gød fornøjelse og tak for en super demo af produkterne.

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt