Christina Wedel // 04. august 2014 // 1 kommentar

Makeup Monday – Smokey eyes

Hej

idag lærer jeg dig en af mine yndlings makeup looks, som jeg synes er forholdsvis let – specielt hvis man øver sig. Det er ikke forfærdeligt vigtigt hvilke produkter du bruger til dette, se hvad du har derhjemme og brug det. Her er dog en liste af produkter der er gode til dette look (ja jeg ved godt de allesammen er fra Mac, men Mac er pissegod til øjen makeup!)

 

Det her er min yndlings primer, man kan ikke købe den formular jeg har på nettet, som hedder en Paint Pot, men det her er den gamle udgave – og den virker ligeså godt. Du skal bare have den farve der hedder “bare canvas”. den SKAL du have under din smokey eyes, ellers løber det efter en time….: http://www.magasin.dk/paints/VA6948807-00000001_061.html

Den her eyeliner er fantastisk, og holder hele dagen + den er vandfast: http://www.magasin.dk/pro-longwear-eye-liner/VA03113423-00000001_061.html

Der er massere af gode øjenskygger du kan bruge til at opnå Smokey eyes, Mac har lavet en god brun en der hedder “handwritten” du kan få lige her: http://www.magasin.dk/eye-shadow/VA7102642-00000001_061.html, men ellers så se hvad du har i skuffen. Jeg er sikker på du har en god brun eller sort skygge derhjemme.

Jeg håber i føler i har lært noget, og at jeg får en helt masse billeder på min facebook og instagram af jer med frække smokey eyes! Hashtag det #christinawedel hvis du laver looket!

Kys
Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Hej Christina.
  Fed smokey eyes video.
  Jeg har et tøj krise spørgsmål, kan men som tyk, lige på maven, kvinde bruge jumpsuits…. Du har helt sikkert et råd og en mening om det, dem vil jeg rigtig gerne høre evt en lille mode video om emnet

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt