Christina Wedel // 01. september 2014 // 3 kommentarer

Makeup Monday – Store læber uden nåle!

Hej

Jeg er store fortaler for “fake it till’ you make it”, og da jeg ikke er belt vild med permanente løsninger som fillers, er det her perfekt for mig. Det er et gammelt tip, hvor du over-liner dine læber med en hudfarvet pencil, men det virker hver gang. Det giver dig de der sexede store læber uden du skal under nålen eller kniven… Super simpelt, og jeg bruger min yndlings lip liner fra Youngblood i farven Pout, du kan købe lige her: http://www.matas.dk/youngblood-lip-liner-pencil-pout

Håber i lærte noget, og skriv gerne i kommentaren hvilke andre makeup tips du vil lære.

Kys
Christina Wedel

3 kommentarer til indlægget


 • Jeg gad godt se en test for neglelak fjernere med svamp i .. Dem man bare skal dyppe sin finger i og vupti ren negl!
  Har set Dem både i Matas og i Tiger (for sølle 20 kr) .. Men er billigt godt nok? Eller virker ingen af delene?

 • Har du nogle gode fif – erfaringer med læbepomade? – jeg synes det er en jungle og leder stadig efter en der rent faktisk virker?? og holder i mere end 10 min.. og ikke udtørre læberne 😉

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt