Christina Wedel // 02. maj 2016 // 2 kommentarer

Makeup Monday … Virtual makeup med Dior

BON JOUR

Forrige uge var jeg inviteret til en lancering af en ny “makeup-maskine” som er stillet op i KBH lufthavn hos DIOR. En virtuel makeup bliver lagt på dig på en skærm og du får et print at tage med dig at shoppe efter.

Du prøver en masse forskellige farver på øjne, læber og mund, og på den måde får du set dig selv med noget nyt uden at skulle have det hele af først.

Der er altid sindsygt mange lækre damer i smukke franske kjoler og høje sko når DIOR laver noget. Det skuffede heller ikke denne gang.

Du kan vinde en goodiebag med en DIOR mascara og en lipgloss hvis du skriver din bedste lufthavnshistorie herunder. Den sjoveste, værste eller pinligste.

Så trækker jeg lod om 2 poser som 2 af jer skønne damer kan vinde (værdi over 400 kr)

Se mig prøve Magic Mirror her

2 kommentarer til indlægget


 • Vi var på vej hjem fra Thailand – efter en fantastisk rundrejse. Jeg falder i søvn og vågner ved at der er SINDSYGT mange lufthulder – så flyet danser rundt – jeps jeg bliver grebet at en anelse panik. Ved siden af mig sidder en svensker som måske har forsøgt at dumle sin angst med sprut. Han begynder at tale med mig og fortæller om engang han var på vej hjem også fra Thailand og der oplevede han også lufthuller og der faldt flyet 50 m – du ved bare sådan frit fald – ikke en information jeg havde behov for – jeg sov ikke mere på den tur hjem til Danmark!!!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt