Christina Wedel // 16. juni 2014 // 5 kommentarer

Makeup Mondays – Brune ben

Hej,

Da sommeren er over os, er det til til at vise dine ben i alle dine smukke sommerkjoler. Det betyder først og fremmest at du skal til at barbere dine vinterben, og hvis du vil give dem et ekstra lækkert touch – kan du anvende disse produkter til at give dem en god sommerglød – for hvem har tid til at ligge på stranden?

De tre produkter jeg snakker om i videoen kan du købe her:

Dove Summer Glow – http://www.matas.dk/dove-summer-glow-bodylotion-light-250-ml (den er på tilbud på Matas hjemmeside nu til 30kr)

Coconut Body Butter fra The Bodyshop – http://www.thebodyshop.dk/bad-og-krop/best-seller/coconut-body-butter.aspx

Sephora Collection Illuminating Bronzing Oil – Hvis du ikke kan komme ind i en Sephora kan du købe den lidt dyrere på Amazon her, men jeg ville anbefale bare at tage ind i Sephora: http://www.amazon.com/SEPHORA-COLLECTION-Illuminating-Bronzing-Oil/dp/B004VDR4JC

Så nu er der ingen undskyldninger for ubarberede hvide ben damer, eller bare for at beholde jeansene på hele sommeren – ud og vis de smukke stænger.

 

 

Kys,

Christina Wedel

5 kommentarer til indlægget


 • Dejlig inspirerende lille film. Jeg må se om jeg kan komme i Sephora, så jeg kan komme ud og vise dame-ben 🙂
  Jeg kiggede lige nogle af dine tidligere film igennem, og vil høre om du kan løfte sløret for farven på Stroke of Light-concealeren, du viser brugen af?
  Kh Louise

   • Jeg er her lige igen:
    Er concealeren også god, hvis man har tendens til lidt tør hud? Har nemlig lidt problemer med at concealere let kommer lidt at fremhæve de fine linjer omkring øjet (bruger pt. YSL touche eclat, og synes ikke den er optimal)
    Kh Louise

 • Liige en lille medkommentar ;-). Så også “film” en aften og købte Stroke of light- er på min 2. nu og den er SÅ god, ingen problemer med tørhed med denne og den er så pæn på :-))), tror næsten jeg har prøvet alle andre concealere ;-).
  Apropos ben- viser dem aldrig… Har mange små blå/lilla årer- ikke åreknuder- ligner et alderdomshjem :-(. Når de er solbrændte er det lidt mindre tydeligt men… Nogle gode fif?
  KH Maj-Britt

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt