Christina Wedel // 30. juni 2014 // 5 kommentarer

MakeUp Mondays – Få mine krøller!

Hej,

Dagens Makeup Monday, handler måske ikke om makeup, men den handler om hvordan du bliver lækker. Jeg bliver altid spurgt om, hvordan jeg laver mit hår, og jeg er hverken naturligt rødhåret, eller naturligt SÅ krøllet som du normalt ser mig. Jeg har naturlige krøller, men i videoen ovenfor, viser jeg dig hvordan du kan gøre dine krøller endnu mere krøllede og lækre. Hvis du slet ikke har noget fald i håret, vil du nok ikke opnå samme resultat, men så kan du jo altid gå ind med et krøllejern. Jeg elsker spiralkrøllejern, men det er en hel anden video. Idag, vil jeg lære dig der har lidt, (eller meget krøllet) hår, at gøre dem endnu mere lækre.

Som du kan se, kræver det lidt mere, end en omgang saltvandsspray, eller et par fletninger man sover med over natten. Det kræver en hel masse produkter, og det kan godt være du synes det er helt latterligt jeg bruger så mange ting, men det er bare det der virker for mig. Det kan godt være du skal bruge mere eller mindre, eller noget helt tredje, men de produkter jeg bruger, er nogle jeg efter lang tids eksperimentering er kommet frem til gør mit hår størst og mest krøllet i længst tid.

Produkterne i denne video:
SCHWARZKOPF osis Hairbody Style & Care Spray: http://www.lookfantastic.com/schwarzkopf-osis-hairbody-style-care-spray-200ml/10544204.html. Lookfantastic.com er en fantastisk hjemmeside, der altid har gode tilbud og fri leverance. Du kan få 10% rabat på din ordre ved at bruge koden: LFNEW (your welcome)

John Frieda Luxurious Volume Building Mousse: http://www.feelunique.com/p/John-Frieda-Luxurious-Volume-Thickening-Mousse-200ml, du får 10% rabat ved dit første køb på denne hjemmeside!

KÉRASTASE Creme d’huile Oleo-Curl: http://www.lookfantastic.com/kerastase-nutritive-creme-d-huile-oleo-curl-definition-cream-150ml/10444814.html, dette er min MUST-HAVE til krøllet hår. Hvis du lige nu køber 2 Kerastase produkter på Lookfantastic.com, kan du få 20% rabat og 2 travel-size produkter. Det er sgu smart… Det skal jeg ihvertfald bruge.

Trine’s Wardrobe Argan Oil Curl Lotion: http://www.matas.dk/trines-wardrobe-argan-oil-curl-lotion-150-ml, den er virkelig god! Også ret billig!

SHU UEMURA Art Of Hair Touch Of Gloss: http://www.lookfantastic.com/shu-uemura-art-of-hair-touch-of-gloss-50ml/10830129.html, jeg ved godt den er lidt dyr, men den holder altså længe og den giver lige det der lækre finish. Husk at brug koden LFNEW ved check-out, så du kan få dine 10%!

Sidst men ikke mindst….

en god omgang Poly Swing fra SCHWARZKOPF: http://www.matas.dk/poly-swing-haarlak-20

Jeg bruger en babyliss hårtørrer i videoen, og du behøver ikke have præcis den samme. Det vigtigste er bare at du bruger en Softstyler, som er det hoved man kan sætte på de fleste hårtørrer.

Jeg håber videoen har lært dig hvordan du også kan få store bløde krøller, eller at du bare har lært nogle nye lækre produkter at kende. Skriv i kommentarfeltet nedenfor hvad du gerne vil lære i næste uges Makeup Monday!

Kys,

Christina Wedel

 

 

 

 

 

 

5 kommentarer til indlægget


 • Jeg ønsker mig en video hvor man kan se hvordan man tæmmer stort kraftig frizz-agtig hår så man ikke ligner Diana Ross på en dårlig hår dag

 • Hej Christina,

  Du er et dyrt bekendtskab – har endnu en gang fluks købt ind 🙂
  Gider godt høre mere om concealer og hvordan man bedst dækker poser under øjnene – har du mon mod på det?

  Kh Helle

 • Hej

  Er permanentede krøller no go? Drømmer om krøllet hår men har intet fald overhovedet og krøllejern dagligt er en anelse tidskrævende med tre små børn:-)
  Eller har du mon en anden løsning? 🙂

  Vh Maiken

 • Hej Christina

  Jeg ville elske at se en video til stort frizz hår ala Diana Ross på en dårlig hår dag, hvordan tæmmes det bedst og hvilke geniale produkter kan bruges? (og du siger bare til hvis du skal bruge et hår)

  Kram Heidi

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt