Christina Wedel // 20. oktober 2014 // 16 kommentarer

Makeup Mondays…Franske negle og en gave!

Ja så blev det aften, Beklager. Har haft en travl dag et sted uden net.

Men her den. Filmen hvor du ser hvordan jeg får fixet negle ca en gang om måneden, fordi jeg SKAL have pæne negle altid. For jeg gør mig jo umage og kræver det af andre. Og det er sååå pænt at have pæne hænder og fødder…hele året rundt.

 

 GAVEKORT

Hvis du ser filmen, kan du høre hvordan du kan vinde en fuld neglebehandling med gele hos NAILOFFICE

Du skal blot skrive en lille indlæg herunder om hvorfor NETOP du trænger til lækre negle

På fredag viser jeg, sammen med Nailoffice hvordan du får frække detaljer på dine negle og samtidg kan du vinde 3 smukke neglelækker i “Støt Brysterne” Pink fra Essie

 

 

Møs go god aften

16 kommentarer til indlægget


 • Jeg skal vinde, fordi jeg som mor til syv godt må ‘pive’ 🙂 Og fordi det er så mange år siden, mine negle har set pæne ud pga. håndværk, istandsættelse og havearbejde, og jeg rigtig godt kunne tænke mig pæne, lange negle, som de var en gang 🙂

 • det er mig der skal vinde, dels fordi jeg ALDRIG har prøvet at få lavet negle… Og dels fordi jeg så kan få en fed dag i Kbh

 • Du sætter barren højt Christina… og tak for det. Det kan jo være meget fint at få en lille reminder i ny og næ!

  Jeg drømmer om fine negle, der sikkert vil forhindre mig i at pille neglebånd og det vil være en god ting! En rigtig god ting! xxx

  Tak for inspiration igen og igen.

  Cammilla 🙂

 • Jeg skal da vinde, fordi jeg har så skrøbelige negle, som flækker ved det mindste. Det er derfor svært altid at have pæne negle – og jeg vil jo gerne gære mig umage 🙂

 • Tak for endnu en sjov og inspirerende “film”. Jeg ser dem uge efter uge, og hygger mig med det HVER gang !
  Jeg skal vinde, da jeg har rigtig vinternegle, som bare flækker hele tiden. Jeg elsker pæne negle, men er usikker på, hvor jeg skal gå hen og få dem lavet, da der findes rigtig mange dårlige eksempler rundt omkring. Dem du har fået lavet er super flotte, så det kan være mit skub til at “tage springet “

 • Du er super inspirerende!
  Jeg håber at vinde denne flotte gave her op til min halvrunde fødselsdag, der fejres med familiebrunch og drinks til vennerne om aftenen.
  – og så prøver jeg noget nyt – har aldrig fået lavet negle og håber også at finde sted jeg kan komme efterfølgende ( its a jungle out there)
  Krydser fingre!

 • Jeg skal vinde, fordi jeg elsker at dulle mig op. Går f.eks. aldrig uden for en dør uden make up! Lige nu døjer jeg med en betændt finger, som fortjener omsorg, når den er sig selv igen:-) Og så arbejder jeg i Hellerup, og kan lige suse forbi nailoffice efter arbejde! Glæder mig – god tirsdag:-)

 • Grundene til at lige jeg skal vinde er mange……nogle af dem er:
  Jeg prøver at gøre mig umage, men mine egne negle er så dårlige, de flosser, knækker og kan bare ikke blive så pæne, at jeg vil vise mine hænder frem.
  Kan være en følge af at jeg på mit arbejde vasker hænder MANGE gange dagligt. At jeg aldrig har fået en neglebehandling og meget gerne vil prøve.
  At min mand synes at velplejede hænder er så hot….
  Derfor må det da rigtig gerne være mig der bliver forkælet , fordi den sidste grund er at jeg ALDRIG har vundet noget!

 • Hej Christina, jeg elsker dit slogan om, at vi skal huske at gøre os umage. Det forsøger jeg at gøre hver dag- både i forhold til mit ydre men bestemt også i mødet med mine medmennesker. Må dog indrømme at lige præcis på neglefronten, halter det gevaldigt (kun der selvfølgelig 🙂 )Ville juble af glæde, hvis jeg var heldig at vinde flotte franske negle….
  Knus fra Caroline

 • For nogle år siden læste jeg “Hvad klæder mig?” – blev “vækket” og blev bl.a opmærksom på Beauty Avenue. Min mand rejste – og kom hjem til en glædelig forandring (og en ekstra post i budgettet).
  Nu rejser han igen og jeg ville nyde at kunne vise fine negle, når han kommer hjem… Og selv nyde dem, når jeg sidder alene til skole/hjem samtale mens han er væk…

 • Jeg er med i opløbet til et job, som jeg virkelig gerne vil have. En lederstilling, som jeg håber på at få på trods af jeg er alenemor og derfor insisterer på at gå “tidligt” de fleste dage. Jeg er rigtig god til det jeg laver og er ikke tvivl om at jeg kan løfte opgaven, men der er mange der stadig mener at; god til dit arbejde = mange timer på kontoret.

  Hvis jeg nu ser topprofessionel ud og sælger mig selv for hårdt kan man håbe det betyder mere end om jeg kan lægger 50 timer på kontoret.

 • Jeg har ikke længere (??) lim nok i mellem neglepladerne, så det nederste er altid flækket. Ser meget lidt kønt ud, hvorfor jeg altid går med neglelak. Men allerede efter en halv time begynder det nederste at gå af – SÅ irriterende! Har aldrig prøvet at få ordnet negle, så det kunne være sjovt at prøve, og måske er det løsningen på, at jeg kan få pæne negle igen 24/7.

  Når jeg skriver ?? oven over er det fordi, jeg oplevede, at da jeg var i Indien sidste år, lukkede neglene til min MEGET store overraskelse til i løbet af blot en uge og blev helt pæne, og såsnart jeg var i DK igen, åbnede de sig (har været sådan i 7 år); så ja måske limen påvirkes af klimaet. Nå, en længere smøre 😉 Elsker dine videoer – tak for dem 🙂

 • Ejjj, en fantastisk præmie! Jeg skal da vinde, for selv om jeg nu har spist Imedeen til hår og negle i to måneder, plejet neglebånd med olie, filet i den rigtige retning og haft lag på lag af fine, dyre negleprodukter på, så er mine negle stadig lige så frustrerende ødelagte som da jeg begyndte! Så jeg håber på både at få smukke negle OG lære noget om hvad jeg skal gøre for at undgå de der væmmelige flager der bare fortsætter og fortsætter og fortsætter…
  Og jeg må give dig ret, de er virkelig smukke, dine franske negle! Wow!

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt