Christina Wedel // 28. juli 2014 // 1 kommentar

Makeup Mondays – Makeup fresh-up i bilen

Hej

Jeg kører rigtig meget bil, og nogle gange går der mange timer fra at jeg har lagt min makeup om morgenen, til at jeg er hjemme igen. Derfor har jeg altid nogle produkter med der kan hjælpe mig med at se frisk ud hele dagen. En anden hemmelighed jeg har, er at jeg tit stopper bilen og sover 20 min der. I videoen viser jeg dig hvilke produkter jeg ALTID har på mig, og hvordan du bruger dem. De er også gode at have med på kontoret, så du altid lige kan gå ud på wv’et og friske dig op. Det er nemlig vigtigt altid at se ud som om man har gjort sig umage.

Produkter i denne video:

http://www.amazon.com/BOOTS-Beautifully-Matte-Make-Base/dp/B00BN7LM42 – holder dig fin og mat hele dagen, jeg bruger den også som et fresh up produkt.

http://www.stylebox.dk/bareminerals-stroke-of-light-luminous-2 – er min absoult yndlings concealer!

Den bronzer jeg bruger i videoen, er tusse gammel. Jeg tror ikke kan man få den mere. Men jeg vil anbefale dig at prøve denne fra Benefit. Du kan få den i Sephora, eller lige her:http://www.lookfantastic.com/benefit-hoola-11g/10552551.html

Jeg bruger Ladyblush fra Mac i videoen, den er cremet og fin til alle – her: http://www.magasin.dk/cremeblend-blush/VA02263461-00000001_061.html

På mine læber bruger jeg en gammel coral læbestift fra Mac Pro, så den kan du ikke få i den normale Mac butik. Du skal dog bare spørge efter en let pink coral læbestift, der giver en smule farve, så kan de sikkert hjælpe dig!

Som lipgloss bruger jeg denne, som jeg er vildt glad for, for tiden: http://www.stories.com/dk/Beauty/Make-up/Lips/Lip_gloss_tube/590647-547136.1, jeg bruger farvel “red light”

Jeg håber du lærte noget, bliv ved at kom med jeres gode forslag til videoer i kommentaren nedenfor!

Kys
Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt