Christina Wedel // 29. september 2014 // 41 kommentarer

Makeup Mondays – Second Day Krøller + GIVEAWAY

Hej,

Videoen herunder  lover at jeg trækker lod om en af de jern jeg bruger i videoen, En varmesyl.

Så se den lige igen. I aften kl. 21 udnævner jeg vinderen og skriver hvorfor netop den kommentar vandt

Som i nok ved, er jeg lidt af en hår fanatiker. Jeg går meget op i godt hår, og mener virkelig at en god hårdag er en god dag. Det kan godt være at mit hår ser naturligt krøllet ud, men sandheden er at jeg bruger en del tid på det. Idag vil jeg vise dig hvordan du holder dit hår lækkert og krøllet på de dage hvor du ikke lige har vasket hår. Jeg er stor forbruger af tørshampoo, og den jeg bruger i videoen er denne her: http://www.amazon.com/Not-Your-Mothers-Refreshing-Shampoo/dp/B0057NE7NQ, som du ikke kan få i Danmark. Der er massere gode tørshampooer i Danmark, b.la. den her Got2b Tørshampoo fra Matas: http://www.matas.dk/got2b-encore-fresh-dry-shampoo, som jeg tit selv har brugt.

Krøllehjernet jeg bruger i videoen er den gamle model af dette fra Remmington: http://www.matas.dk/remington-kroellejern-sapphire-pro-wand-ci9529-e51

Som finish bruger jeg min trofasta Shu Uemura Art of Hair Touch of Gloss: http://www.lookfantastic.com/shu-uemura-art-of-hair-touch-of-gloss-50ml/10830129.html (altid fri leverance hos www.lookfantastic.com, jeg ELSKER den side)

****** GIVEAWAY RULES ******

Vil du vinde netop det krøllejern jeg bruger i videoen, så læs videre her:

Du skal skrive i kommentaren enten på min Facebook, på selve youtube videoen eller her på bloggen, hvilken hairstyle eller hårtip du gerne vil have hjælp til at lære. Du kan også poste et billede på min Facebook (@christinawedel), af det hår du gerne vil lære.

 

Jeg glæder mig til at høre alle jeres hårønsker, og håber i lærte noget i dagens Makeup Monday.

Kys
Christina Wedel

 

41 kommentarer til indlægget


 • Jeg kunne godt tænke mig at lære at lave “strandhår” – mit hår er lidt fint i det (til gengæld har jeg maget), så det er meget glat og jeg har ikke gennemskuet hvordan man får det der hår som er lidt rodet i udtrykket.

 • Skøøøøn video;-) Sådan et jern må jeg da ha! da jeg også sover krøllerne lidt ud. Jeg vil gerne have ideer til hår, der hverken er langt eller kort, men “midt i mellem” …(hvor de forreste længder kysser hagen og det længste kysser skulderen.) Gerne romantisk OG råt, og evt. med noget flet indover! Men også bare ideer til en “lille ting”/twist, der lige viser man har gjort andet, end at lade det hænge løst, og andet end bare at kyle en elastik om til en hestehale … Sommerknus!!

 • Jeg kunne godt tænke mig at se krøllet hår sat skødeløst og lækkert op i en “knold i nakken” – en frisure der kan sættes på 2-3 dagen efter hårvask, da jeg selv har svært ved at få en knold til at se elegant ud.

 • Jeg drømmer om at lære at lave en “fiks” frisure med mit halvlange fine skandinaviske hår – må erkende at jeg stadig hænger fast i “gymnasiefrisuren” fra start 90’erne – hestehale eller løst (læs: klasker sammen efter 5 minutter) – 37 år og stadig uden hårpersonlighed!
  God sommer:-)

 • Jeg tror mit hår minder utroligt meget om dit. Jeg har en del krøl, men mit hår er tyndt. Jeg har aldrig mit hår sat op, da jeg ikke kan finde ud af, hvordan jeg skal gøre det. Jeg vil meget gerne have nogle råd hertil. Særligt hvordan jeg sætter det op, uden at det skal “strammes” tilbage.

 • Jeg vil rigtig gerne ha tips til at sætte håret op. Mit er ikke så langt men kan godt nå sammen i fx en hestehale. Vil gerne ku sætte håret op så det ser skødesløst men arbejdsegnet ud 🙂 Og så helst ikke noget der kræver timevis – det er lidt svært at forene med morgenlogistikken og de mange børn!

  Kh rikke

  • Det er der rigtig mange der spørger om , og lige om snart står jeg sammen med en dygtig frisør til selv opsætninger. så kommer der en lille film
   knus

 • Wauw den vil jeg gerne vinde. Fif til pagehår – nem opsætning så en dårlig hårdag bliver til en god en

  Ps tak for dine gode videoer -;)

 • Falder måske uden for kategori, men har du et tip til den irriterende overgang fra kort hår (pandehår til øjenbrynene og klippet op i nakken) til skulderlangt hår… Så det ikke bare ser uklippet ud? Tålmodighed, ja… Men det må gerne være lidt lækkert, imens jeg venter… Er noget med krøljernet måske sagen? På forhånd, Tak….

  Vh Signe

  • Uhh Signe. Det er altså noget der skal ses for at forstå. Mit bedste bud er at spørge i en frisør hvor de kan vise på dit hår imens
   Knus

 • eftersom mit hår er i den uheldige mellemlængde mens jeg er ved at gro det langt igen – og jeg desuden har fint og flysvsk skandinavisk hår, kunne jeg godt tænke mig nogle fif til hvordan man får det til at sidde pænt – indtil det er langt nok til “rigtige” frisurer 🙂

  jeg ville rigtigt gerne vinde spiraljernet – jeg er helt sikker på at jeg i hvert tilfælde vil få brugt det en del når håret bliver langt nok 🙂

 • Jeg sidder inderligt og har brug for hjælp vedr mit hår. Nu er det endeligt blevet godt langt (alla din længde) og ja det er jo egentlig det jeg har ventet på så længe men hver gang jeg når til dette punkt så ender jeg altid med at have det sat op hele tiden og ikke hængende som er det jeg synes er så pænt på alle andre. Det ender som regel i at jeg begynder at tænke på at få det klippet kortere til stor fortrydelse hver gang og så starter ventetiden forfra indtil håret er langt igen. Nå men jeg har brug for at vide hvordan jeg/man bør få klippet håret hos frisøren således den tunge manke kan arbejdes med og nemmere at style (hvad ber du frisøren om?) Jeg drømmer om dit hår på mit hovede 🙂

  • Kære Sanne
   jeg har IKKE tykt hår, men meget og krøllet. Og så bruger jeg rigtig mange produkter. Min frisør Søren-henrik hos Le Ciel i københavn er dygtig til alle udfordringer. Det lyder som om dit hår skal tyndes ud, og det kan være farligt hvis ikke det er en rigtig dygtig frisør, for så skører og spalter de bare dit hår.
   kram

 • Kære Christina

  Jeg fik aldrig sagt 1000 tak for din super fine og gode video-blog. Varmesyl er et hit, død over glat hår 🙂 🙂 Once you go varmesyl you never go back 😀 😀 😉

  Du er en snut.

  xoxo

 • Mit hår minder meget om dit, men jeg er utrolig dårlig til at sætte det op, og derfor gør jeg det aldrig. Jeg gad derfor godt have nogle tips til, hvordan du sætter dit hår op?

 • Hej 🙂
  Jeg ville rigtig gerne lære at lave “portnerkone frisure”. Altså hvor krøllerne er samlet et et skødesløst brus oppe på hovedet, a la Yvonne. Hvordan får jeg det til at blive der en hel dag og til at “se ud af noget”?
  Kram,
  Rikke

 • jeg kunne godt tænke mig at lære hvad man kan gøre ved fladt hår for at give det lidt liv – uden at det tynger det ned. Jeg synes det er hammersvært at finde noget at gøre med mit hår som er tyndt og glat

 • Tak for endnu et fantastisk oplæg.

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig en video med ideer til håropsætning, så det ikke bare ender i den obligatoriske hestehale – man skal jo huske at gøre sig umage 🙂

  Hav en skøn dag!

 • Jeg vil gerne lære noget om fletninger. Jeg kan kun lave en helt almindelig standardfletning men synes, der er så mange fine varianter af flettet hår, bl.a. den franske fletning. Og så krøller håret ret fint, når man tager fletningen ud igen 🙂

 • I morges, da jeg tog på arbejde, havde jeg de fineste store krøller. Både hår og makeup sad godt.
  I første lektion, skulle min klasse fotograferes – udenfor. Da jeg skulle have taget mit portræt, lignede håret en høstak og næsen var rød.
  Jeg har et fint, glat langt lysnet hår, og krøller holder kun med mega mange produkter og toppet med hårlak, og det ville jeg ikke i morges. Hvordan får jeg krøllerne til, at holde – uden et hår, der er helt stift eller mat af produkter?
  Hvis du har et par gode råd, så kan jeg måske få portrættet taget om – desværre er der ikke retake på klassebilleder 😉

 • Hej,

  Super indlæg og en meget brugervenlig læsestof som lige til at læse :P! Udover findes rigtig mange produkter til hvordan du for krøller osv osv. Dog fandt jeg frem til et helt nyt produkt som kaldes for ” Wonderhair 3D ” En særlig unik trends børst som laver de flotteste krøller, har selv lige bestilt en! Så frem til at afprøve den.

  http://wonderhair.dk/

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *