Christina Wedel // 23. juni 2014 // Ingen kommentarer

Makeup Mondays – Simpel Hverdags Makeup

Hej!

Idag i Makeup Mondays, vil jeg lære jer damer en simpel og minimal makeup, så nu er der ingen dårlige undskyldninger, for ikke lige at bruge 10 min længere om morgenen. I videoen bruger jeg nogle produkter som jeg er glade for, men du kan ikke nødvendigvis få dem allesmmen i Danmark. Derfor laver jeg nu en lille liste til dig over produkterne og produkter du kan købe i stedet for.

På huden brugte jeg Decleor BB Creme, her er et link til den: http://www.magasin.dk/soegning?q=bb%20creame#http://www.magasin.dk/soegning?prefn1=brand&q=bb%20creame&prefv1=Decl%C3%A9or

Som en primer under mine øjenskygger der sikrer at øjenskyggen ikke lægger sig i lag på mine øjenlåg, men bliver hvor den skal hele dagen, bruger jeg min yndlings til det, nemlig Mac Paintpot i Farven “Painterly”. Hvis I går ind i en Mac butik, skal I ikke lade ekspedienten overtale jer til at købe en anden farve, det er KUN den farve der virker fantastisk under øjenskygger. Find den i din nærmeste Magasin!

Under øjnene brugte jeg en solid mængde Prep+Prime Highligter fra Mac i farven “Light Boost”. Den kan købes her: http://www.magasin.dk/prep-%2B-prime-highlighter/VA03027521-00000001_061.html. Jeg ligger den i en trekants form under øjet, for at skabe lys i midten af mit ansigt. Min absolutte favorit highlighter er dog Stroke Of Light i farve nummer 2 fra Bare Mineral, kan fås her: http://www.stylebox.dk/bareminerals-stroke-of-light-luminous-2

På hele mit øjenlåg brugte jeg den venstre øjenskygge i en af mine yndlings paletter, nemlig Nars duo Eyeshadow Palette i farven “Kalahari”, jeg har fundet et free shipping link til jer, til en hjemmeside som jeg har brugt og elsker: http://www.hqhair.com/nars-cosmetics-duo-eyeshadow-kalahari/10409311.html. Lige nu kan du få 10% hvis du bruger koden: HQNOV når du tjekker ud. Det er da meget lækkert ik, fordi NARS er ikke billigt… Men det er så godt!

I den yderste del af mit øjenlåg lægger jeg den mørkeste farve fra denne palette fra Bare Minerals i farven “the truth”, kan fås her: http://www.stylebox.dk/bareminerals-eyeshadow-4-the-truth. Du kan også købe den inde i Sephora, men ellers er jeg sikker på du har en mørke brun øjenskygge derhjemme i skuffen. BareMinerals laver fantastiske øjenskygger, specielt hvis du er følsom overfor det meste makeup!

På mine øjenbryn brugte jeg en billig voks palette fra Sonia Kashuk jeg købte i New York, den behøver du ikke gå ud og finde – der er massere gode alternativer her i Danmark. B.la. Benefit Brow Zings du kan få her: http://www.lookfantastic.com/benefit-brow-zings-medium-4.35g/10552592.html, eller inde i Sephora. http://www.lookfantastic.com/home.dept har fri shipping og 1000 vis af andre produkter – jeg ELSKER den hjemmeside.

På mine læber bruger jeg en simpel nude lipgloss som jeg også har købt i New York, fordi min datter tvang mig til det. Den er fra Kardashian Beauty (ja de der tre lækre damer fra tv), og den er i farven “Raw Honey”, der er et link til den her, men jeg tror shipping bliver dyrt… og så speciel er den altså heller ikke: http://www.amazon.com/Khroma-Beauty-Honey-Stick-Gloss/dp/B00CP2CG4E/ref=pd_sim_bt_5?ie=UTF8&refRID=1SMRDXAXWP8RFRE6WNBC. Et alternativ til den, kan være Pro Longwear Lipglass fra Mac i farven “Everlasting Nude”: http://www.magasin.dk/pro-longwear-lipglass/VA02640434-00000001_061.html, eller hvilken som helst anden nude simpel farve med en smule fersen farve i, så man ikke ligner et spøgelse.

Mascarra bruger jeg i øjeblikket L’oreal Voulume Million Lashes du kan få hos Matas, jeg er også stor fan af Telescopic fra L’oreal, og jeg vælger altid den sorteste jeg kan få!

Sidst men ikke mindst, har jeg en af mine yndlings Creme Blushes på, som er fra Mac i farven “Ladyblush”, den er så let at anvende, giver et naturligt look og er mega lækker og cremet. Den kan du købe her: http://www.magasin.dk/cremeblend-blush/VA02263461-00000001_061.html

Det vigtigste i hele denne video, er faktisk ikke om du har den helt samme Lipgloss som mig, eller om du bruger BB creme fra Decleor eller L’oreal. Det vigtigste er penslerne. Hver gang du køber en øjenskygge hvor de der små svampepensler ligger i, skal du smide dem allesammen ud. I MÅ ALDRIGE BRUGE DE DER SMÅ SVAMPE PENSLER DER KOMMER MED. Gå ud og invester i et par gode pensler, og så pas på dem! Så holder de altså i mange år! Jeg elsker penslerne fra Mac, Bobby Brown og Youngblood. Du har brug for to pensler til at lave en god øjenskygge, en rund blød børste til at lave bløde kanter, og en flad børste til at lægge farve under øjet. Det er det du SKAL have for at lave en god øjenskygge. Du må kun bruge dine fingrer hvis du står ude i en ørken og du af en eller anden grund har glemt dine pensler, men ellers ødelægger det øjenskyggerne at bruge fingrene – og det er jo spild af penge.

Jeg håber denne video hjalp jer til at se på hvad I har derhjemme, måske gå ud og købe nogle få nye ting – og så er der ingen undskyldning for ikke at tage lidt makeup på hver dag og gøre sig umage, det gør en kæmpe forskel!

Kys

Christina Wedel

Ps. hvis du er ligeså vild med sangen i videoen som jeg er, hedder den “Red Lights” af Philip Halloun. Hvis du vil høre den, plus en masse andet lækkert musik af den dygtige Philip, kan du finde det lige her: https://soundcloud.com/halloun

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt