Christina Wedel // 14. marts 2011 // Ingen kommentarer

Man bliver så glad !

Kære Christina,   TAK ! Jeg er næsten færdig med din bog, som jeg har slugt på ganske kort tid.Jeg ville ønske, at økonomien tillod at jeg kunne få din hjælp til at få styr på min garderobe, men drømmen om et hus til vores lille familie står øverst på ønskesedlen pt.

Men det skal ikke forhindre mig i at blive bedre til at prioritere mig selv og det har din bog givet mig en masse gode redskaber til. Man kan jo altid starte i det små og så se hvad det bliver til hen ad vejen og hvem ved om ikke jeg med tiden kan få sparret sammen til et besøg hos dig. Jeg har fået lidt at tænke over i forhold til det der med for eksempel at være pænest om søndagen, hvor jeg ofte forfalder til ingen make up og praktisk eller lidt for afslappet tøj. Men det er jo rigtigt at det er dér ens mand har en længst og der man burde se bedstud. Men når man skal se præsentabel ud på arbejde hver dag, kan det være lidt svært ikke at ‘smide uniformen’ når man har fri. Med hensyn til tøj befinder jeg mig et lidt ‘træls’ sted lige nu. Jeg har fået smidt de kilo jeg gik og irriterede mig over og derfor er der ikke ret meget af mit tøj der sidder pænt længere. Samtidig arbejder vi på baby nummer to og jeg har derfor ikke rigtigt lyst til at købe tøj lige nu, da jeg forhåbentligt snart skal til at gå i ventetøj (kan man mon blive en smart gravid denne gang …)   Men jeg vil tage et kritisk blik på mit klædeskab og få ryddet op. Jeg har en pose med tøj, der skal syes om efter jeg har tabt mig – det vil jeg se at få gjort. Mine skjorter skal stryges, så jeg får dem brugt for dem føler jeg mig godt tilpas i. Jeg vil bestille den tid til frisøren jeg trænger til og jeg er fra i dag af begyndt at smøre min krop ind i den Ole H kropsolie jeg alligevel havde stående. Jeg har sagt til min elskede mand, at jeg kun ønsker mig tøj og undertøj i gave … så jeg er på vej i den rigtige retning og lidt har jo også ret!Jeg har regnet lidt på det, og hvis jeg sparer 500 kr. op om måneden i de næste tre år, så har jeg både råd til en dag med dig og en ny garderobe – så jeg håber vi ses.Endnu en gang tak for en skøn bog.

Mange hilsner Anja

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt