Christina Wedel // 13. marts 2012 // Ingen kommentarer

Min absolutte ynglings makeup! og en gave til dig

Jeg har af flere omgange over de sidste mange år været i kontakt med Youngblood. Det var mit første møde med mineralsk makeup som jo ikke indeholder nogle farlige parabener.Jeg har både undervist for dem og bruger det flittigt selv hver dag.
Det er super nemt at lægge på, og det er noget jeg virkelig går op i. Det er først og fremmest deres foundation som både findes i creme, fast og løse mineraler ,jeg elsker. Det er IKKE pudder, det er knuste mineraler og du får den skønneste fløjlshud på få minutter.
Min favorit “Loose mineral foundation” i farven Warm beige er fast inventar i min makeup pung. Jeg bruger farven Tawney om sommeren. Jeg bruger en “Small kabuki” som er en halvpebret pensel , men det eneste rigtige at lægge sin foundation med. Du tager en lille drys ud i låget og kører med let pressende cirkel bevægelser rundt i ansigtet. Dog ikke på øjnenen, for det bliver for fedtet et underlag til øjenskyggen.

De har en “Rice setting “ powder som jeg gerne bruger på øjenlågene før jeg lægger øjenskygge. Den kan også bruges i hele ansigtet før foundation til ekstra holdbarhed og hvis man har tendens til at være lidt blank nogen stedder. Den er også god i tasken til en touch up 🙂
Disse øjenskygger har super høj pigmentering dvs. de giver masser af farve som holder.  Jeg bruger altid pensler. Jeg bruger denne pensel som hedder “Eyeshadow brush”    og den som hedder “Crease brush” fra samme side. Denne Øjenskygge palet hedder “Gemstones”
Rouge er fuldstændigt uundværligt for mig og du som har været på mine kurser ved at jeg sværger til denne rouge til ALLE hudfarver.Den er mat Hindbær farvet og ligner et kys fra solen og den hedder “Rouge”:
Læber er super vigtige, og eftersom jeg altid har ret mørke øjne plejer jeg at have helt naturlige læber. Jeg bruger enten “Rhapsody” eller “Delicious” gloss.

Du får en gratis mascara ved et køb over 700 kr HER

Vælg dine produkter i shoppen og læg dem i kurven. Indtast kundekoden i forbindelse med at du indtaster navn og adresse. Vælg betalingsmetode. I næste vindue hvor du ser din totale ordre, vil du se, at der er blevet lagt en mascara til uden beregning.
KUNDEKODE: christinawedel
Enjoy og spørg endelig herinde hvis der noget du vil vide 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt