Christina Wedel // 09. april 2012 // 4 kommentarer

Min families stolthed !

Snart kan du se dette vidunderlige segl, tegnet af Tycho Brahe til min 9. tip oldefar; Anders Sørensen Vedel ,på min nye hjemmeside og brevpair og visitkort. Den lille (petit…selvfølgelig) labre Kylie Minogue Look-alike grafiker og kunstner Benedicte Maria er i gang med lak og stempler osv. Jeg har altid drømt om at bruge dette i mit professionelle look. NU SKER DET . Hold øje for hun kan trylle!

4 kommentarer til indlægget


 • Hej Christina!
  Jeg har netop set billedet af Anders Sørensen Vedels smukke segl og er meget interesseret i at få et tryk fra det. Der er sikkert også en interessant historie om, hvordan det er havnet hos dig og den vil jeg også meget gerne høre.
  Jeg er også efterkommer af Anders Sørensen Vedel og forsker i min slægt, så jeg vil meget gerne have et tryk med i min næste slægtsbog og histoeien bag.
  Håber at høre fra dig.
  Mange hilsner
  Inger Nielsen

 • Så er det blevet virkelighed !! Tak for jeres tilkendegivelser . Check mit indlæg fra i dag 🙂

  Kram og god regnvejrs søndag 🙂

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt