Christina Wedel // 21. maj 2012 // Ingen kommentarer

Min indre racerkører er lykkelig!

Forrige weekend var jeg i Marsaille og jeg var faktisk på kæmpe MINI Cooper modefestival. Tusindevis af Mini ejere og fans var samlet i 30 grader. Der var ren festival stemning med telte , madboder, armbånd og støv. Jeg fik lov at køre GOCart. Det har jeg desværre ikke billeder af for jeg kørte så hurtigt man ikke kunne nå det :- ). Jeg var der for at se en ny hemmelig model som kommer til efteråret. Mere om det. Læg mærke til de mange mange måder man kan pimpe sine Weels.

Hav en skøn første sommerdag. Jeg skal prøve køre 2 Cabrioletter……..øv øv 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt