Christina Wedel // 04. januar 2018 // 2 kommentarer

MINE DRØMME FOR 2018

Hej!

SÅ blev det 2018! <3
Selvom jeg er typen, der konstant sætter mig nye mål og planer – kan jeg alligevel godt lide at have nogle nytårsfortsæt. I dagens video fortæller jeg dig nogle ting mit 2018 skal handle om.
Kys!

2 kommentarer til indlægget


 • Kære Christina. Godt nytår. Jeg er ny følger og allerede kæmpe fan. Jeg har bare lige et spørgsmål angånende den body du bruger under kjoler ol. Hvad type et det og hvordan finder man ud af hvad str man skal have hvis det er online man bestiller?
  Jeg vil prøve i 2018 og lære at acceptere min krop som den nu er og få købt noget tøj der passer efter dine råd , har lige bestilt din bog . Har også overvejet dit online kursus eller personlig shoppetur , men bor langt fra Kbh og er dårlig gående . Mvh Charlotte

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt