Christina Wedel // 10. juni 2018 // 1 kommentar

MINE MAJ FAVORITTER!

Hej smukke,

Jeg er blevet helt vild med at lave disse månedlige favoritter, og jeg får flere beskeder fra jer skønne damer om, at I også er glade for dem! Derfor er dagens video mine maj måned favoritter, og jeg har både parfume, snacks og bøger med. Skriv i kommentaren hvad dine favoritter er for tiden, jeg elsker at høre hvad I er vilde med derude!

Produkter jeg nævner i videoen:

 • “Hvad utroskab kan lære os om kærlighed” Af Esther Perel, kan købes HER. 
 • Birch Cellulite olie fra Weleda, kan købes HER. 
 • Molecule 01 Escentric parfume, kan købes HER. 

Kys!

 

1 kommentar til indlægget


 • Hej.
  Min helt klare favorit for tiden er Melkfett, som jeg smører mine fødder ind i hver aften, og så vågner jeg op med sandalklare marcipanfødder. Det er en fuldstændig uglamourøs, vaselineagtig creme, men jeg er vild med den og nærmest lidt afhængig af den. Jeg har købt den i Tyskland, men den kan sikkert også fås herhjemme(?) Mange hilsner Bodil

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt