Christina Wedel // 06. november 2014 // 1 kommentar

Miracle Or Myth -Boganmeldelse af "Sæt dig selv fri"

Det har grebet om sig. Jeg har måtte dele filmen i 2 for ellers blev det for langt…

Se del 1 af min anmeldelse af Pernille Melsteds bog “Sæt dig selv fri” .

Jeg har læst den og du kan høre her hvad jeg syens:

I morgen kommer anden del, og en konkurrence hvor DU kan vinde bogen selv!

 

Køb den her!IMG_3639

1 kommentar til indlægget


 • Kære Christina

  Hvor er det en god boganmeldelse. Jeg er sikker på at du giver alle, der ser med, lyst til at læse den.

  Børnebibliotekaren (mig) bliver glad og rørt, når du fortæller om hvordan du fandt et fristed i biblioteket og bøgerne, da du havde det slemt. Du vendte bøgerne ryggen fordi du gerne ville være en anden. Men jeg synes at det er så sejt at du har indset at der stadig/igen kan være værdi i bøgernes verden for dig. Jeg ønsker dig god fornøjelse og håber du finder gode og sjove bøger at hygge dig med. Hvis du savner inspiration skal du i hvert fald være velkommen på biblioteket.

  Kh. Pia

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt