Christina Wedel // 16. juli 2015 // 1 kommentar

Miracle Or Myth – Farv dine egne øjenvipper?

Hej Damer

Selvom min datter er HALV ARABER følte hun stadig hun ville teste det at farve øjenvipper derhjemme, og resultatet blev lidt som jeg havde forventet som du kan se i videoen ovenfor.

Hvis du har mega lyse vipper, synes jeg du skal enten få det gjort eller gøre det selv, for det gør altså lige det ekstra (også på dine makeup-fri dage). Jeg er ikke helt sikker på at det her Kit virker særlig godt, det er det første vi har prøvet. Hvis du kender en god øjenvippe farver så skriv det endelig i kommentaren!

Har du forresten tilmeldt dig mit nyhedsbrev? Hvis ikke, synes jeg du skal gøre det lige HER, og samtidig være med i lodtrækningen om en shoppetur med mig!

Husk at gøre dig umage

Kys

Christina Wedel

1 kommentar til indlægget


 • Jeg har semi-lyse vipper og bruger samme kit med fint resultat. Dog er det vildt besværligt, hvis man følger brugsanvisningen. Tricket for mig har været at påføre den sorte farve som var det almindelig mascara – dvs. uden at bruge creme og beskyttelsespads under øjnene (jeg har dog en våd vatpind klar, så jeg hurtigt kan fjerne det farve, der evt. måtte ramme huden). Efter nogle minutter påfører jeg activator cremen ovenpå den sorte farve (altså uden at fjerne den sorte farve) og efter yderligere et par minutter vasker jeg hele molevitten af. På den måde er det nemt og hurtigt 🙂 (Man kan også med fordel trykke farve og activator creme ud direkte på applikatoren. Så slipper man for at vaske beholderen).

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt