Christina Wedel // 06. august 2015 // 2 kommentarer

Miracle Or Myth – Kunstige negle på tæerne?

Hej,

Så, I kender allesammen til mine sorte tånegle…. Nu har jeg fundet et lille mirakel jeg vil dele med alle jer andre der måske også går rundt og har sorte negle, ELLER som bare gerne vil have pæne sommernegle som holder I LANG TID. Der sker inde hos Clinique Belnatur, (PSSST hvis du trykker lige her, kan du se deres tilbud på en fodbehandling)

Har du lyst til at få verdens bedste tip til en APP der kun koster 29kr, som vil ændre din garderobe og samtidig læse mit sidste nyhedsbrev klik HER

Kys

Christina Wedel

2 kommentarer til indlægget


 • Hey … Måske er det aalllttt for sent at respondere på denne video/konkurrence – Men nu er jeg “Wedel-opdateret” og har lige brugt de sidste 5 kvarter på at indhente alle de gode “Wedel grin og tricks”, jeg har misset gennem ferien 🙂

  Jeg har prøvet nogen gange før, at få lavet forstærkninger og gele, men det holder bare ikke … Det kunne være MEGA interessant, om Clinique Belnatur kunne lave negle der holder på mig – For jeg vil så gerne gøre mig umage – Og også ligne en der gør sig umage 🙂

  Tak for alle dine fif – Var SUPER glad for din “selvbruner” video i forsommeren – Nuxe har også et produkt der kan anbefales … Jeg gik i krig efter at have hentet inspiration hos dig – Fantastisk !

 • Nu kan jeg se hvad du mener med at bloggere’ koiper Det er jo helt sygt ! Troede sku ikke at det var se5 meget der blev stje5let’ Det er alt fra hvad du siger til hvordan du gf8r osv. Hold da op, troede sku de store bloggerer ikke gjorde se5dan noget !

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  Forside Klub Wedel Kontakt

  Få tricks til at blive lækker

  Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

  Du er nu tilmeldt