Christina Wedel // 29. januar 2015 // Ingen kommentarer

Miracle Or Myth- Økonomi-apps til Idioter.

IMG_5310Hej Smukke!

Sæt 40 minutter af til denne film. Lav en kop 2, tag et par varme sokker på og træk dig godt op i sofaen. Det er lang tid, men kan UMULIGT gøres kortere når vi også skal have det sjovt samtidigt. Og det kan gøre underværker for resten af dit liv.

Louise Berner og jeg har gransket markedet lidt for hjælpeprogrammer til sådan en som mig. Det skal ses og høres.

Det er je egentlig et program til at styre min forretning OG min privat ØKonomi jeg leder efter. Vi er forskellige løsninger igennem, overfladisk, med mine idiotbriller på. Til næste gang har vi hver testet et program hver, for at se hvad det kan.

 

Vi har kigget på www.spiir.

Vi har kigget på www.dinero.dk

Og sidst men ikke mindst på det amerikanske www.ynab.com

Se med her

 

 

I slutningen af filmen lægger jeg op til at du kan teste nogle af de ting vi vil prøve selv. Der er som altid gaver på højkant.

Det links Louise taler om kan du finde her

Jeg ved godt det er noget andet end makeup og tøj.,men jeg ved fra jeres tilbagemeldinger at jeg IKKE er alene.

 

kram og god torsdag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Forside Klub Wedel Kontakt

Få tricks til at blive lækker

Modtag eksklusive stylingtips og trendopdateringer fra mig. Tilmeld dig mit nyhedsbrev og transformér din garderobe!

Du er nu tilmeldt